Slechte seks is geen reden tot schadevergoeding 📷


Sommige vrouwen worden opeens heel anders als ze in een scheiding terechtkomen of verlaten zijn. Om het voorzichtig te zeggen: “geen katjes die je zonder handschoenen moet aanpakken.” Een Italiaanse vrouw is hier een goed voorbeeld van. Ze is al vanaf 2004 bezig om een schadevergoeding van haar ex te krijgen vanwege slechte seks.

Slechte seks

Volgens de vrouw zou haar ex-echtgenoot tijdens hun relatie nooit zin in seks gehad hebben. Hierdoor had ze met recht een niet bevredigend gevoel. In 2004 was ze uiteindelijk gescheiden van haar man en eiste een schadevergoeding vanwege de slechte seks. Daar was de rechter het niet mee eens en de zaak verdween in de prullenbak.

In plaats van dat ze haar verlies nam, werd ze alleen maar vasthoudender en bleef haar ex-man voor het gerecht slepen. Dat liep echter niet uit op het gewenste resultaat voor haar. De ex-man had inmiddels twee kinderen op de wereld gezet bij een andere vrouw en dat is volgens de rechter het bewijs dat hij gewoon aan seks doet.

De vrouw is nu uitgeprocedeerd en heeft een flinke kostenpost erbij gekregen, want de vijfduizend euro aan gerechtskosten komen uit haar portemonnee.

NSFW-Balk. Geen slechte seks

Om de stemming een beetje er in te houden en foto’s van slechte seks niet leuk zijn, schakelen we over naar goede seks. Een donkere mevrouw met grote tieten en een pornomeneer met een grote lul laten zien hoe dat in z’n werk gaat.

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 251


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, een witte handdoek, een beach babe en meer

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzameld Werk" is het weer een komen en gaan van hele mooie dames....

Sluiten