Ontmaagding, de leeftijd waarop, mede genetisch bepaald 📷


Het is vrijdag dus het ene onderzoek over seks is nog niet afgetikt of het andere andere staat al weer met smart te wachten. Ontmaagding schijnt volgens een studie, gepubliceerd in Nature Genetics, een belangrijke link met het DNA te hebben. De eerste keer seks heeft dus minder met de aanwezigheid van een gewillig vrouws- of manspersoon te maken, maar blijkt grotendeels afhankelijk te zijn van zijn of haar DNA.

Ontmaagding en DNA

Het is een nogal groot opgezette studie waarin de DNA van 125.000 Britten, in de leeftijd van 40 tot 69 jaar, onderzocht werd.  Als controlegroep werden de gegevens van 250.000 mannen en vrouwen uit Amerika en IJsland gebruikt. Hieruit kwam naar voren dat de “DNA-sequenties” van invloed zijn op de leeftijd wanneer iemand de drang voelt om seks te hebben. Er werd overigens ook rekening gehouden met factoren als opvoeding, religie en groepsdruk. Volgens onderzoeker John Perry helpt deze uitkomst bij het nemen van voorzorgsmaatregelen om de puberteit van jonge kinderen uit te stellen.

 

Ontmaagding en rood haar

Er kwam echter meer uit het onderzoek naar voren en dat is het moment waarop vrouwen met rood haar en sproeten voor het eerst seks hebben. Dat blijkt een stuk later te zijn dan andere vrouwen. Voor mannen met rood en haar en sproeten gaat dit niet op. En dan bedoelen we hier niet hun ontmaagding in relatie tot de groep “andere vrouwen” mee. Het gaat er natuurlijk om, dat het tijdstip van hun ontmaagding rond hetzelfde gemiddelde ligt als mannen die geen rood haar en sproeten hebben … of: “Whatever!

Nodeloos ingewikkeld en complex, waar zijn we dat toch eerder tegengekomen vandaag? Nog even en we hebben hier een redactie vol met blogger meisjes zitten die al die blote vrouwen foto’s maar niets vinden en het liefst stukjes over emoties enzo neerzetten. Vandaar dat het de hoogste tijd wordt voor de NSFW-Balk.

De NSFW-Balk. Een mooie vrouw met rood haar en sproeten

Als we de resultaten van het onderzoek mogen geloven, dan zou er een kans bestaan dat de onderstaande schoonheid met rood haar en sproeten nog maagd is. Gezien de manier waarop ze geil en zaadvragend kijkt, schatten we in dat de kans daarop heel erg klein is.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 984


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Mannen en praten over plas- en seksproblemen? 📷

Als je een product als TENA men op de markt brengt, tegen urineverlies, dan moet je niet verwachten dat mannen...

Sluiten