Een video met als thema het aloude concept: “Oudere vrouw, jongere man.” Er zijn meer dan genoeg jongemannen die maar wat graag zouden willen dat het hun piemel is, die in de mond van de onderstaande Mrs. Sexton terechtkomt. De mature milf pijpt namelijk op niveau. Dat is het voordeel van een stukje ervaring, het is niet de eerste grote pik die ze naar een orgasme heeft gezogen.

Mature milf pijpt jonge gast

Het verhaal is vrij simpel, de jongeman is op de bank in de huiskamer zichzelf aan het aftrekken. Niet de meest voor de hand liggende plek als er andere mensen in het huis rondlopen en je op je privacy gesteld bent. Of, en dat kan ook natuurlijk, hij wil juist dat hij betrapt wordt door Mrs. Sexton, de mature milf die tevens zijn stiefmoeder is.

Het is een gok want de kans is groot dat ze een wat negatieve reactie geeft in de vorm van: “Viespeuk! Ga dat eens lekker in je eigen kamer doen. Je vader en ik zullen vanavond een hartig woordje met je te bespreken hebben.” En zo kon het gebeuren dat hij de volgende dag met z’n koffers en al buiten stond en driftig op zoek moest gaan naar een nieuw onderkomen.

Stiefmoeder biedt de helpende hand en mond

Gelukkig voor Brent, de jongeman, is dit het internet en biedt de stiefmoeder, die in weinig verhullende kleding de huiskamer komt binnenlopen, haar hulp aan zodat hij zich geen RSI hoeft te rukken.

————————————-