Vakantiesex en een nieuw strak jurkje

Little Caprice zit met haar gedachten bijna de hele dag al bij de vakantiesex die ze gaat krijgen. Ze heeft voor twee weken een huisje gehuurd en de dag voordat ze weg gaat, koopt ze nog een strak rood jurkje. Dat kan nooit kwaad in haar zoektocht naar geile vakantiesex. Thuis aangekomen past ze het jurkje, dat als gegoten om haar mooie lichaam zit en haar gedachten dwalen af naar haar aankomende vakantie en ze wordt gelijk zo geil als een pak boter. Tijd om haar favoriete vibrator erbij te pakken en te gaan masturberen.

De gedachte aan geile vakantiesex zorgt ervoor dat Little Caprice stevig gaat masturberen. Ze is zo geil als een pak boter.
Partysletten, geile webcamsex vrouwen

Pornoactrice: Little Caprice
Duur: 17:22

Twero Sociaal Seks Netwerk

Eindelijk op vakantie en gelijk al geile sex

Little Caprice geilt op klaarkomen, het is haar grootste hobby en of ze nu moet masturberen of met mannen of vrouwen sex moet hebben, maakt haar niet uit, als ze maar klaarkomt. Het masturberen heeft ze al gedaan toen ze haar nieuwe strakke jurkje paste dat ze speciaal voor haar vakantie gekocht had.

Het bleek dat ze die niet nodig had, want ze zat nog geen half uurtje op de loungebank aan de voorkant van haar vakantiehuisje en een vriendelijke buurman kwam een praatje maken. Dat praatje duurde ongeveer een kwartier en toen waren ze al in de slaapkamer beland. Dit was de vakantiesex waar Little Caprice op gewacht had en ze ging de buurman dan ook enthousiast pijpen. Daarna deed ze een standje bovenop en reed zichzelf naar een heerlijk orgasme toe. Niet een verknetterend orgasme, maar gewoon lekker klaarkomen.

Haar vakantiebuurman kon zijn geluk niet op, want het was hem eigenlijk nog nooit zo snel gelukt om een vrouw in bed te krijgen, en wat voor eentje. Ze neukte als een gek, kon heerlijk pijpen en slikte zijn zaad zonder problemen door. Little Caprice was zeer tevreden, als het zo elke dag zou gaan, dan kon ze het aantal keer neuken dat ze in gedachten had, eenvoudig halen.

De vakantiesex gaat steeds geiler worden

Haar buurman kreeg, nadat hij de mond van Little Caprice had volgespoten, een videogesprek op zijn smartphone en de knappe brunette maakte er uit op dat zijn vriendin de volgende dag op het vliegveld zou staan en of hij haar op kon halen. Ze besloot dat dit relationele gedoe te dichtbij kwam en zei dan ook tegen haar one-day-stand, dat ze hoopte dat er geen problemen van zouden komen, want als ze geweten had dat hij in een relatie zat, dan had ze hem niet geneukt.

Een grote leugen, maar ze wilde zich goed indekken. De buurman keek haar een beetje verbaasd aan en zei:

“Hoezo problemen, als je een trio met een andere vrouw erbij niet erg vindt, dan kunnen we morgenmiddag hele geile sex hebben.”

Het gezicht van Little Caprice begon helemaal te stralen, zeker toen hij een foto van zijn knappe vriendin liet zien.

“Ik ben bang dat je morgenmiddag goed je best moet doen, want het zou zomaar kunnen dat je vriendin en ik het erg druk met elkaar krijgen.”