De 28-jarige Elgin Harvey uit New Orleans heeft niet echt bijgedragen aan het omlaag krijgen van zijn gevangenisstraf. Tijdens de rechtszitting leek het hem een goed idee om een potje te gaan masturberen. Hij werd berecht wegens een bankoverval en diverse overtredingen op het gebied van de goede zede.

Masturberen

De man zat in een kooi in de rechtszaal toen zijn nood te hoog bleek en hij de broek op de enkels liet zaken om eens goed te gaan masturberen. Aan een medewerkster van de rechtbank liet hij weten dat hij toch al twee aanklachten aan zijn broek had hangen en zij hem niets kon maken. De rechter zelf had de actie van Harvey niet door, hij werd later door de medewerkster op de hoogte gesteld.

Overigens was de rechtszaal niet de enige plek waar de masturbatie-enthousiasteling zijn ding deed. Het stapelbed in de gevangenis zou regelmatig de plek zijn van een aftrekorgie door Harvey. Het is overigens niet de eerste keer dat deze rukkende crimineel met de rechterlijke macht in aanraking komt, hij werd eerder al veroordeeld voor kleinschalige misdrijven als verzet tijdens een arrestatie en het in bezit hebben van marihuana en cocaïne.