Er is een nieuwe rage in de cosmetische ingrepen en dat zijn design tepels. Bij de New York Post is een video te zien waarin een 28-jarige vrouw aangeeft dat ze helemaal verzot is op Kendall Jenner, lifestyle technisch gezien, en de manier waarop haar tepels er uitzien als de Kardashian telg geen bh aanheeft. Dit vertelt ze terwijl ze in de spreekkamer van een plastische chirurg uit New York zit, Dr. Rowe, en ze aan hem aan het uitleggen is dat ze er niet van houdt dat ze nooit harde tepels krijgt.

Nieuwe rage, design tepels

Het lijkt haar best cool om altijd vooruitstekende tepels te hebben. Daar heeft de dokter iets voor, namelijk een opvulgoedje bestaande uit hyaluronzuur. Dat voegt volgens hem volume toe aan de tepels en zorgt ervoor dat de silhouet van de tepels goed zichtbaar is door de kleding heen. De kosten voor deze behandeling liggen rond de 700 dollar. Voor dat geld loop je ongeveer twee jaar rond met design tepels.

De plastisch chirurg laat weten dat hij zowel mannelijke als vrouwelijke klanten al jarenlang aan design tepels helpt. Pas sinds kort is het heel erg populair geworden omdat zijn clientèle graag op hun favoriete reality tv-sterren willen lijken.

Teveel complimenten

Volgens een andere plastische chirurg kleven er wel een paar risico’s aan de hyaluronzuur oplossing. Het zou ervoor kunnen zorgen dat de melkkanalen verstopt raken of dat de bloedtoevoer belemmerd wordt. Hierdoor zou de borstvoeding moeizaam kunnen verlopen en de gevoeligheid van de tepels worden aangetast. In het ergste geval zou het de tepel zelf kunnen beschadigen. Deze plastische chirurg gebruikt dan ook liever bio-implantaat dat geen gevaar vormt het levende weefsel.

Als dr. Rowe naar de risico’s gevraagd wordt dan antwoord hij dat het enige risico is dat je teveel complimentjes krijgt.

Als je er als Kendall Jenner uit wil zien

Er schijnt een nieuwe trend op het gebied van plastische chirurgie te zijn. Vrouwen willen graag design tepels hebben.

NSFW-Balk, weet je wie ook harde tepels heeft?

Het is toch wel erg ook, moeten we ons eerst door een lifestyle bericht over design tepels worstelen om tot de kern van de zaak te komen: ‘harde tepels‘. We hebben namelijk een knappe naakte milf staan die ook last heeft van design tepels. Alleen komt het bij haar omdat ze een vinger in haar kutje heeft zitten en niet omdat ze net bij de plastisch chirurg vandaan komt.