Vrouwelijke seksuele geaardheid ligt niet vast


5/5 (3)

Uit een nieuw Brits onderzoek is naar voren gekomen dat vrouwen geen vaste seksuele geaardheid hebben zoals bij mannen. Middels het onderzoek, onder leiding van Dr. Satoshi Kanazawa probeerde men erachter te komen waarom de vrouwelijke seksuele geaardheid meer veranderlijk is dan bij mannen.

Seksuele geaardheid vrouwen veranderlijk

Kanazawa is een evolutiebioloog en laat weten dat deze geaardheid bij vrouwen niet vast ligt omdat dit te maken heeft met de manier waarop menselijke relaties zijn ontstaan. Vrouwen zouden zijn geëvolueerd om hun seksuele geaardheid te baseren op de situatie waar ze zich in bevinden. Dit evolutionaire voordeel zou volgens de bioloog bijvoorbeeld gebruikt zijn om seks met andere vrouwen te hebben in een polygaam huwelijk.

In de studie wordt de suggestie gedaan dat vrouwelijke seksuele aantrekkingskracht voor het overgrote deel afhangt van de specifieke partner, de reproductieve status en andere omstandigheden. Het is niet zoals bij mannen die gewoon homo of hetero zijn.

Meer over dit interessante onderzoek is op de site van Mail Online te vinden. Wij schakelen snel over naar de NSFW-Balk waar middels visuele ondersteuning de vrouwelijke seksuele geaardheid te zien is, als het evolutionaire voordeel gebuikt wordt om het met een andere vrouw te doen.

NSFW-Balk. Opwindende lesbische seks

Met de laatste zin bedoelen we dan ook niets anders dan een stukje opwindende lesbische seks. We weten niet helemaal of de twee knappe dames in een polygaam huwelijk zitten of dat ze elkaar gewoon geil vinden. De twee dames, Phoenix Marie en Summer Brielle, hebben in ieder geval een evolutionair voordeel gehad toen de grote tieten uitgedeeld werden, want daar hebben ze vooraan in de rij gestaan of ze hebben een hele goede plastische chirurg.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.422


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Een babe in geile rode lingerie

We zetten natuurlijk niet alleen op "Woensdag Lingeriedag" vrouwen in mooie lingerie neer. Dat kan ook op een druilerige maandag...

Sluiten