Mature vrouwen doen aan aftrekken

Een man, die een open relatie heeft met zijn vriendin, stond op het punt om opwindende sex te hebben met een vrouw die hij net had ontmoet. Dat bleek toch anders te verlopen dan hij in gedachten had, want hij werd overvallen tijdens de seksontmoeting aan het einde van de ochtend.

De man liet aan de politie weten dat hij een open relatie heeft en samen met zijn vriendin naar een huis ging, waar hij sex met een andere vrouw zou gaan hebben. Zijn vriendin bleef gezellig beneden op de bank zitten, terwijl hij boven zijn zaad over Gods akkers zou gaan verspreiden. Zowel hij als de vrouw waar hij seks mee ging hebben trokken hun kleren uit en gingen naakt. Op dat moment vielen twee mannen het slachtoffer aan en sloegen ze flink op hem in. Ze wurgden hem ook, net zo lang totdat hij flauwviel.

Nadat de man weer bijgekomen was, kwam hij erachter dat de twee mannen verdwenen waren, evenals zijn broek en 10.000 dollar die hij in zijn broekzak had zitten. De 37-jarige man pakte een andere broek en rende het huis uit. Nadat hij het incident aan de politie gemeld had, zijn er twee mensen opgepakt, een 23-jarige man en zijn vriendin. Naar de derde verdachte wordt nog gezocht.

De twee blijven nog wel even in de plaatselijke gevangenis als ze niet met hun borgtocht op de proppen kunnen komen. De man mag voor 150.000 dollar weer de straat op, terwijl zijn vriendin 26.000 dollar moet ophoesten.

NSFW-Balk. Een geile milf met grote tieten heeft ook een open relatie

Het was even zoeken, maar we hebben een soort van passende NSFW-Balk gevonden. Een geile milf met hele grote tieten heeft ook een open relatie en haar echtgenoot zit ook op de bank. Alleen hij mag meedoen met de sex en er wordt niemand overvallen.

Wel hebben de twee mannen uitermate geile sex en komen ze uiteindelijk klaar op de grote tieten van de zeer neukbare milf. Voor de geïnteresseerde onder u, de cougar is niemand minder dan Mishka Lee.