De blonde Lexi Lowe, die ene met die grote tieten, weet wanneer ze er verdomd geil uitziet. Hoeft ze alleen maar al haar kleren uit te doen zou je zeggen, maar nee, deze knappe blondine heeft nog een paar andere manieren om voor stijve piemels en verhitte clitorissen te zorgen. Op de onderstaande foto’s is goed te zien hoe ze dat doet. Gewoon een sexy bodysuit aantrekken en dat complementeren met een paar lange knielaarzen.

Sexy bodysuit en lange knielaarzen

Dan komt hier bijna het bureau omhoog waar we achter zitten te typen, en krijgen de redactiemilfen het weer druk. Als ze dan ook nog eens een geile striptease doet en haar grote tieten tevoorschijn komen, en ze ons ook nog eens een blik gunt op haar natte kut, dan is het helemaal bal. De hoogste tijd om haar te gaan mailen en te vragen of ze bij een up-and-coming Seks Website komt werken.

Natuurlijk kunnen we haar niet betalen, maar dan regelen we wel iets met aandelen en zoveel Prosecco’s in onze eigen stamkroeg als ze maar op kan. Een aanbod dat ze waarschijnlijk wel in overweging gaat nemen, dus we hebben goede hoop dat we eerdaags een echte online naaktmevrouw op de redactie hebben werken.

Twitter like Jessika Linx

Zoals op bovenstaande screenshot te zien is zijn we namelijk best populair bij de Glamour Models op de social media, zelfs al hebben we hun naam verkeerd ingetypt, dus kan het niet anders dan dat we het sollicitatieformulier van drie kantjes per ommegaande post weer binnen hebben, inclusief handtekening. Hoeft ze alleen maar een paar vragen te beantwoorden over haar borsten, haar seksvoorkeuren, wat ze van groeps en/of lesbische sex op de redactie vindt en of ze kan typen. En laten we vooral de belangrijkste vraag niet vergeten, of ze elke dag in een sexy bodysuit en lange knielaarzen op het werk kan komen.

Lexi Lowe, een heerlijke blonde babe

Mature vrouwen doen aan aftrekken

Sexy bodysuit lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-02 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-03 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-04 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-05 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-06 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-07 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-08

lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-09 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-10 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-11 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-12 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-13 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-14 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-15 lexi-lowe-sexy-bodysuit-en-lange-knielaarzen-16