Rechter: “hebben jullie ingebroken?”, verdachten: “nee hoor, we lagen in de bosjes te neuken” 📷


Een vrouw en twee mannen uit België zouden wel eens voor 18 maanden de gevangenis in kunnen gaan. Ze worden ervan verdacht een aantal inbraken in caravans en vakantiehuisjes te hebben gepleegd in het Belgische Herselt. De drie werden verleden jaar op heterdaad betrapt, maar volgens twee van de verdachten hebben ze helemaal niets met de inbraken te maken. Naar eigen zeggen lagen ze in de bosjes te neuken, terwijl hun vriend de inbraken aan het plegen was.

In de bosje te neuken

De politie deed onderzoek naar een geparkeerde auto waarin allerlei gestolen spullen lagen. Niet lang daarna kwamen de drie verdachten aanlopen, die door de aanwezige agenten werden aangehouden. De man en vrouw beweren nu bij hoog en laag dat zij in de bosjes bezig waren, terwijl verdachte nummer drie de boel bij elkaar aan het stelen was. De twee lieten weten dat ze van dat laatste absoluut niet op de hoogte waren.

Het openbaar ministerie hecht weinig waarde aan dit verhaal en eist voor alle verdachten celstraffen van 18 maanden. Tegen één van hen is nog eens zes maanden extra geëist omdat hij in het bezit was van XTC-pillen.

NSFW-Balk. Seks in de struiken

Dit is een te mooi verhaal om geen NSFW-balk bij neer te zetten, dus zijn we op zoek gegaan naar een setje gerelateerde foto’s. Dat je een beetje idee krijgt waar de verdachten mee bezig waren, terwijl hun vriend op het dievenpad ging. De meneer en mevrouw die op deze foto’s aan seks in de struiken doen, hebben trouwens niets met welke inbraak dan ook te maken. Ze dienen volledig ter illustratie van het pleidooi van de Belgische verdachten.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 280


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jodie Gasson, een topless blonde barbie
Naakte Vrouwen, van een blonde Barbie tot een ruige tatoeage babe

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" pakken we twee uitersten van het spectrum waarin vrouwen ingedeeld zouden...

Sluiten