Lekker blondje gaat naakt bij het zwembad


4.75/5 (4)

Als je als lekker blondje door het leven gaat dan is het natuurlijk not-done om in je ochtendjas richting het zwembad te lopen en dan opeens volledig naakt te zijn als je die hebt uitgetrokken. Je bent aan je stand verplicht om minimaal in lingerie of anders een sexy bikini aan te komen lopen en deze vervolgens sensueel uit te trekken.

Lekker blondje

De knappe blondine uit onderstaande serie foto’s weet hoe het werkt. Gewoon in lingerie naar buiten dartelen om vervolgens een paar foto’s verder naakt, en met het kontje de lucht in, bij het zwembad te liggen. En dan hebben we het wel over “naakt plus” want ze houdt haar hoge hakken aan. Dat levert automatische bonuspunten op alhier.

Die kunnen we optellen bij de punten die ze al gehaald heeft doordat haar grote borsten er meer dan mogen zijn en haar eerder genoemde billen een hoog schoonheidsgehalte hebben. Ze komt dus een beetje in de buurt van Ryan Ryans en zou zomaar meer punten kunnen halen. Dat moet echter via ingewikkelde statistieken, parameters en stijfheid van de penis berekend worden dus daar kunnen nog geen uitspraken over gedaan worden.

Wat we wel al kunnen melden is dat we hier met een heel lekker blondje te maken hebben maar dat is eigenlijk vrij overbodig want iedereen is al naar de foto’s aan het kijken en kan zelf tot deze conclusie komen.

geil-blondje-sexy-in-lingerie-01 geil-blondje-sexy-in-lingerie-02 geil-blondje-sexy-in-lingerie-03 geil-blondje-sexy-in-lingerie-04 geil-blondje-sexy-in-lingerie-05

geil-blondje-sexy-in-lingerie-06 geil-blondje-sexy-in-lingerie-07 geil-blondje-sexy-in-lingerie-08 geil-blondje-sexy-in-lingerie-09 geil-blondje-sexy-in-lingerie-10 geil-blondje-sexy-in-lingerie-11 geil-blondje-sexy-in-lingerie-12 geil-blondje-sexy-in-lingerie-13 geil-blondje-sexy-in-lingerie-14 geil-blondje-sexy-in-lingerie-15 geil-blondje-sexy-in-lingerie-16 geil-blondje-sexy-in-lingerie-17 geil-blondje-sexy-in-lingerie-18

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 7.230


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Ryan Ryans in een sexy strak jurkje en mooi naakt

Voor zo'n sexy strak jurkje als Ryan Ryans aanheeft moet je wel een figuur hebben dat daar voor gemaakt lijkt...

Sluiten