Ryan Ryans in een sexy strak jurkje en mooi naakt


5/5 (4)

Voor zo’n sexy strak jurkje als Ryan Ryans aanheeft moet je wel een figuur hebben dat daar voor gemaakt lijkt te zijn. Dat is mooi dus dat Ryan daar de beschikking over heeft. Laten we zo zeggen, zo’n jurkje blijft niet lang aan want je wil veel te vraag weten wat voor schoonheid eronder te vinden is.

Sexy strak jurkje

Gelukkig blijkt ze geen enkele hulp nodig te hebben bij het uitdoen van het jurkje en de verwachting wordt ruimschoots overtroffen want deze knappe blondine is mooi, ook als ze naakt is. We beginnen bij haar lange, golvende, blonde haar om bij haar mooie grote borsten terecht te komen. Langzaam dalen we af naar haar kutje waar een beetje tophaar, de nieuwe trend, voor wat warmte zorgt.

Op de vraag of ze zich om wil draaien zodat we haar kontje eens nader kunnen bestuderen wordt positief gereageerd en we moeten alles in het werk stellen om er niet gelijk op te duiken. Zou ook niet kunnen want we zijn hier naar een paar foto’s aan het kijken en dit soort acties hebben al een paar beeldschermen gekost.

Nadat de bordjes met punten omhoog zijn gegaan blijkt dat Ryan Ryans erg hoog scoort in de “wie is de mooiste vrouw verkiezing van 2014” waarvan we de uitslag ergens aan het einde van het jaar, of tot zolang de bordjes het doen, bekend zullen maken.

sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-01 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-02 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-03 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-04 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-05

twistys-banner-700

sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-06 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-07 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-08 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-09 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-10 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-11 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-12 sexy-strak-jurkje-mooi-bloot-13

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 7.192


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Ontbijt op bed; wordt naakt klaargemaakt

Altijd handig zo'n one-night-stand die haar weg in de keuken weet te vinden. Niet alleen ziet ze er uit alsof...

Sluiten