Hele grote borsten; ook daar moet zonnebrand op


Anny, de knappe brunette met de hele grote borsten, is aan het genieten van haar dagje in de zon. Ze heeft een kleedje meegenomen zodat het hoge gras niet al te veel kriebelt en natuurlijk zonnebrandolie want daar heeft ze best wat van nodig gezien het formaat van haar tieten. Die zijn huge.

Hele grote borsten

Natuurlijk krijg je wat visioenen over het standje Russisch als je de zonnebrand over haar tieten ziet glijden en zou je het geen enkel probleem vinden om je als vrijwilliger aan te melden. Dan is Anny er zeker van dat er geen plekje op haar borsten wordt overgeslagen. Desnoods swaffel je de zonnebrand erin.

In het kort komt het er op neer dat Anny een lekker ding is met een paar formidabele grote borsten. En verder? Heeft ze een lekker kontje of een paar mooie benen? Dat antwoord moeten we schuldig blijven want verder dan haar boezem zijn we eigenlijk niet gekomen.

hele-grote-tieten-zonnebrand-01 hele-grote-tieten-zonnebrand-02 hele-grote-tieten-zonnebrand-03 hele-grote-tieten-zonnebrand-04 hele-grote-tieten-zonnebrand-05 hele-grote-tieten-zonnebrand-06

cosmid-banner-groot

hele-grote-tieten-zonnebrand-07 hele-grote-tieten-zonnebrand-08 hele-grote-tieten-zonnebrand-09 hele-grote-tieten-zonnebrand-10 hele-grote-tieten-zonnebrand-11 hele-grote-tieten-zonnebrand-12 hele-grote-tieten-zonnebrand-13 hele-grote-tieten-zonnebrand-14 hele-grote-tieten-zonnebrand-15 hele-grote-tieten-zonnebrand-16

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.258


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lekker blondje gaat naakt bij het zwembad

Als je als lekker blondje door het leven gaat dan is het natuurlijk not-done om in je ochtendjas richting het...

Sluiten