Koffietijd gaat voor de kut en een babes bij de buren


4.4/5 (5)

Het wordt volgende week helemaal kut bij Koffietijd want de dames gaan los over de vagina. Vijf dagen lang is het vrouwelijke geslachtsdeel onderwerp van discussie in het programma van Loretta Schrijver, Pernille La Lau en Quinty Trustfull. Er komen een stapel gasten langs, voornamelijk vrouwen, die dieper op het onderwerp ingaan.

Koffietijd gaat voor de kut

Overigens zijn het niet alleen vrouwen die een analyse van de kut maken, er komt één man opdraven, Jan Heemskerk, die de vagina vanuit een mannelijk perspectief komt duiden. Als vrouwelijke gasten komen onder andere Marga van Praag, Martine Sandifort, Paulien Cornelisse en Ruby Wax langs. Een andere vrouwelijke gast, Bobbi Eden, komt de kut vanuit de seksuele of pornografische kant belichten.

Loretta Schrijver geeft aan dat ze als presentatoren enige gêne voelen bij het thema terwijl het toch een onlosmakelijk deel is van hun bestaan. Volgens haar wordt er in Koffietijd makkelijk gepraat over hoofdpijn of andere lichamelijke ongemakken, maar is het best moeilijk om het over vaginale ongemakken te hebben. Toch is Loretta vol van nieuwsgierigheid want per slot van rekening is het wel een vrouwenprogramma dat ze presenteert. Dan komen er vragen over hoe je een persoon haar vagina noemt. Hoe er met de kinderen over gepraat wordt of met je vriendinnen en wat zijn de modetrends als het om de kut gaat.

Om het even vanuit een mannelijke chauvinistische invalshoek te benoemen: we vertrouwen erop dat de dames er dusdanig op los gaan ouwehoeren dat het gat vanzelf gevuld wordt. Een beetje cryptisch, maar een goede gleuf verliest zijn glans niet.

Kutjes, de picdump

Aangezien het toch over de kut gaat en we volgende week de hele week Koffietijd hebben aanstaan, hebben we besloten om met een Kut picdump te komen gecombineerd met een Babes bij de Buren. Een verzameling kutjes waar je warme gevoelens van krijgt en verder niet al teveel over hoeft te lullen.

Een beetje in de trant van de Kut Verkiezing, wie heeft de mooiste vagina, alleen zonder de verkiezing. Overigens een immens populair bericht dat al bijna 8.000 keer bekeken is en waar de stemmen voor kutje nummer 2, die op ultieme hoogte staan, op blijven binnenstromen.

Bij de kutjes hebben we linkjes gezet, zodat je, als je daar behoefte aan hebt, de hele vrouwspersoon kan bekijken die erbij hoort.

1. Het kutje van Samantha Buxton

het-kutje-van-samantha-buxon

2. Het kutje van Nici Dee

het-kutje-van-nici-dee

3. Het kutje van Carlotta Champagne

het-kutje-van-carlotta-champagne

4. Het kutje van Titiani

het-kutje-van-titiani-grote-tieten

5. Het kutje van Brea Bennett

het-kutje-van-brea-bennett

6. Het kutje van Mandi Dee

het-kutje-van-mandy-dee

7. De kutjes van Jenna en Stella

de-kutjes-van-jenny-en-stella

8. Het kutje van Alexya

het-kutje-van-alexya

9. Het kutje van Kitty

het-kutje-van-kitty-diamanten

10. Het kutje van Evita Lima

het-kutje-van-evita-lima

We zijn blij dat we een maatschappelijke bijdrage hebben kunnen leveren aan het fenomeen vagina en als bonus hebben we Sabrina G staan, die altijd naakt naar Koffietijd schijnt te kijken.

sabrine-g-koffietijd

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 3.643


Author: Seks Met

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Niemira is naakt en er helemaal klaar voor

Je ziet het gelijk al als Niemira haar tong laat zien, dat ze er zin in heeft. Overigens merk je...

Sluiten