Oudere lerares heeft seks met minderjarige jongen op begraafplaats 📷


3/5 (2)

De politie van Easton, Pennsylvania, is de oorzaak van een coïtus interruptus tussen een oudere vrouw en een 17-jarige tiener. De twee hadden seks in een auto bij de plaatselijke begraafplaats. De 49-jarige vrouw blijkt een invallerares geweest te zijn op de Easton Area High School, maar haar contract was niet verlengd volgens haar advocaat.

Oudere lerares heeft seks met minderjarige jongen

De minderjarige jongen is een 17-jarige tiener die op dezelfde High School zit. De vrouw is aangeklaagd wegens seksueel misbruik en zit vast op een borgtocht van 50.000 dollar in afwachting van de rechtszaak, die op 31 mei op de kalender staat.

De twee tortelduifjes werden ontdekt door een politieagent die op zijn ronde langs de begraafplaats kwam en de twee bezig zag in een auto. De vrouw liet weten dat ze sinds 2015 een seksuele relatie heeft met de jongen die toen 16 jaar was.

De lerares is getrouwd maar gaf tijdens haar verhoor toe dat ze niet meer bij haar man en kinderen woont. Ze is verhuist en woont sinds kort bij haar ouders.

Een video waarop de lerares te zien is terwijl ze geboeid wordt afgevoerd is bij The Morning Call te vinden.

NSFW-Balk. Een milf lerares gaat naakt in de klas

De vrouw die dit keer als een geile milf lerares door het leven gaat is Victoria Lane. Een geile dame die een paar hele grote tieten heeft. We kunnen ons voorstellen dat je als leerling alle moeite om ervoor te zorgen dat je bij haar moet nablijven.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.681


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jodie Gasson als pinup, gaat champignons plukken

Het is mooi weer in Lingerieland als Jodie Gasson, één van de plaatselijke pinups, champignons gaat plukken. Ze dartelt vrolijk in...

Sluiten