Twero sociaal erotisch netwerk


Angelique was er helemaal klaar mee, dit was de derde date in twee weken die compleet kansloos bleek te zijn. De man kon maar niet ophouden over zijn ex en hoe fantastisch die wel niet was. Ze had nog een paar keer geprobeerd om het onderwerp naar iets anders te verschuiven, maar telkens kwam de fantastisch ex weer bovendrijven. Ze had niet eens meer aan hem gevraagd waarom hij bij zo’n ongelooflijke vrouw was weggegaan, maar was na het diner gelijk naar huis gegaan, ondanks dat haar date nog wel een glaasje wilde gaan drinken ergens.

De week ervoor zat ze opgescheept met een man in een café die er op het eerste gezicht leuk uitzag, maar innerlijk een creep bleek te zijn. Dat ze dat volledig gemist had tijdens het chatten vond ze knap van zichzelf. Ze zaten nog geen half uur of hij begon al over trouwen en dat ze een goed figuur had om kinderen te krijgen. Angelique was dolblij dat ze een ‘alarm telefoontje’ had ingebouwd en ze vertrok direct toen haar vriendin belde om te vragen hoe het ging en of ze weg wilde.

Dating debacle

“Oh jee, wat is er met m’n moeder gebeurt?”, vroeg ze een beetje te dramatisch, “is ze gevallen. Ik kom eraan.” Ze sloeg het aanbod van Mr. Creep om haar thuis te brengen vriendelijk af en ze was dolblij dat ze besloten had om met haar eigen auto naar de afspraak toe te gaan. Hij had haar de dag erop geappt dat hij een wederzijdse klik voelde en of ze nog een keer uit zouden gaan. Ze had vriendelijk bedankt en hem in het lijstje “ongeschikt” geplaatst.

Haar eerste date, sinds ze lid geworden was van de online datingsite, was eigenlijk nog het ergste. Gezien de foto had ze een vlotte dertiger verwacht die er goed gekleed uitzag, maar in het echt er totaal niet op leek. En dan niet een klein beetje, maar gewoon helemaal niet. Ze zat al klaar in de kroeg waar ze hadden afgesproken en er kwam een niet al te grote man binnenlopen die een buikje had en kaal was, dit in tegenstelling tot de weelderige bos haar die ze op de foto had gezien. Hij had een trainingspak aan, dat waarschijnlijk al een hele tijd geen wasmachine van binnen had gezien en van scheren had hij ook nog nooit gehoord.

Ze wist dat hij het was, omdat er een blauw bandje om zijn pols zat. Dat hadden ze afgesproken, zodat ze elkaar konden eenvoudiger konden herkennen in de drukke kroeg. Ze wist niet hoe snel ze het blauwe bandje van haar pols moest trekken en dankte haar inzicht om geen foto van zichzelf naar hem op te sturen. De groezelige griezel liep al dames in de kroeg af om te kijken of hij een blauw bandje zag en voordat hij bij haar was aangekomen, was ze door de achteringang vertrokken.

Moeizaam masturberen

Na de date met de ex-liefhebber zat ze thuis op de bank te bellen met haar beste vriendin om tot in de details haar mislukte date te bespreken. Normaal was haar vriendin langsgekomen, zodat ze lekker aan de wijn konden en bespreken hoe kut mannen wel niet waren, maar dat ging dit keer niet. Haar vriendin was op zakenreis en zou pas de volgende dag terugkomen. Ze zat nu in haar hotelkamer en maakte zich klaar om aan de hotelbar een man voor die nacht te gaan versieren. Na een uurtje kletsen zei Angelique tegen haar vriendin dat het de hoogste tijd werd dat ze ging lellebellen aan de bar, want anders zou ze haar one-night-stand misschien missen. Haar vriendin vroeg of ze echt nog niet even wilde praten, maar Angelique was onverbiddelijk.

Ze besloot zelf om vroeg haar bed in te duiken en uitgebreid te gaan masturberen. Sinds haar scheiding, zo’n zes maanden geleden, had ze geen seks meer gehad en het huwelijkse seksleven van daarvoor was ook niet om over naar huis te schrijven. Ze had ooit een vibrator gekocht, die al een hele tijd ongebruikt in haar nachtkasje lag, maar nu zijn dienst zou moeten gaan bewijzen. De batterijen die in de vibrator zaten, gaven geen sjoege, dus moest ze naar beneden om een setje uit de afstandsbediening van de televisie te halen. Angelique was al helemaal naakt en toen ze terugkwam in de slaapkamer, keek ze even in de passpiegel die ze aan de kastdeur had hangen en ze moest zeggen dat ze er goed uitzag.

Angelique was halverwege de 30 en hield haar strakke lichaam in stand door regelmatig een bezoekje aan de sportschool te brengen. Haar grote borsten hingen een beetje, maar dat was niet zo vreemd gezien de cupmaat en haar kontje mocht er zijn. Ze besloot om de volgende keer samen met haar beste vriendin te gaan lellebellen, want die pikte de mannen gewoon in de kroeg op en had een goed gevuld seksleven. Haar vriendin, Samantha, had geen zin in een relatie maar wel in neuken, dus hield ze het bij de one-night-stands. Angelique was daar niet zo van, maar na haar dating debacle besloot ze om het roer om te gaan gooien.

“Maar eerst masturberen”, dacht ze bij zichzelf.

Oude vibrator geeft het op

Nadat ze de batterijen in de vibrator had gedaan begon die lafjes te zoemen en te trillen, maar niet op een niveau dat de knappe vrouw nodig had. Er zat een wieltje op waarmee ze de snelheid kon regelen, maar die stond al op maximaal. Ze draaide er een paar keer aan, met als enig resultaat dat ze het wieltje in haar handen had. Het huilen stond haar nader dan het lachen, want het lukte zelfs niet om een beetje normaal te masturberen.

Ze besloot om het ouderwets met haar vingers te gaan doen, toen haar mobieltje hevig begon te trillen. Die wel, dacht ze nog bij zichzelf. Het bleek Samantha te zijn die niets naar haar gading kon vinden in de hotelbar en besloten had om haar hotelkamer weer op te zoeken.

Tijd om nieuwe vibrators te bestellen

“Die kut-vibrator doet het ook niet”, deed Angelique haar beklag en ze kreeg een foto als antwoord. Op het bed in de hotelkamer lag een seksspeeltje van een formaat waar Angelique zich in kon vinden. De foto werd gevolg door een berichtje dat luidde: “je moet je vibrator kopen bij Easytoys.nl, daar haal ik ze ook.” Daarna volgde een foto van nog een vibrator, die Angelique nu graag in haar handen had gehad.

“Hoeveel heb je er wel niet bij je?”, appte ze terug en het antwoord was kort maar duidelijk, “drie”.

“App er even eentje naar me”, stuurde Angelique terug en ze kreeg een bericht vol met smiley’s terug met daaronder de tekst: “ik ben nu even druk, succes met je vingers”, stond erbij. Angelique stond op uit bed en liep naar het bureautje waar ze haar laptop had staan. Ze zocht de site op die Samantha had opgestuurd en nog geen kwartier later was ze virtueel de eigenaresse van drie nieuwe vibrators en een dildo. Ze zouden de volgende dag geleverd worden, dus besloot Angelique om het masturberen uit te stellen, want in handwerk had ze geen zin.

Grote borsten naakt in de badkamer

De pakketbezorger komt in haar geile fantasie terecht

De volgende dag ging om één uur in de middag stond de pakketbezorger voor de deur, die een grote doos bij zich had. Ze stond in haar ochtendjas voor de deur en ze had even niet door dat die een beetje open was gegaan. Angelique zag dat de pakketbezorger, een jonge man, een rood hoofd kreeg en met zijn mond open haar aan stond te kijken, alleen niet in haar gezicht. Ze keek naar beneden, naar de plek waar de jongeman naar aan het kijken was en ze zag dat haar grote borsten zowat uit haar kamerjas hingen. Nu was het haar beurt om een rood hoofd te krijgen en ze deed vlug de deur dicht.

Stiekem was ze er een beetje trots op dat ze zo’n reactie bij een man die tien jaar jonger was voor elkaar te krijgen en ze had gelijk een nieuwe fantasie erbij. Ze liep snel haar slaapkamer in, stopte de batterijen in één van de vibrators en ging liggen met haar benen wijd. De knappe vrouw ging langzaam met de vibrator, die op halve kracht stond, over haar tepels heen en ze trilde van de genotsscheuten die door haar lichaam vlogen. Haar tepels waren gevoelig en als een man er genoeg aandacht aan besteedde dan kon ze klaarkomen zonder dat hij aan haar kutje zat.

Ze was echter te opgewonden om via de langzame tepelmethode klaar te komen en ze zette de vibrator vlug op standje maximaal. Ze voelde het ding trillen in haar hand en ze schokte met haar onderlichaam toen ze ermee over haar clitoris ging, dit was te lekker. Angelique begon voorzichtig met de vibrator te cirkelen om haar clitoris, totdat die helemaal opgezwollen was. In haar fantasie had ze de pakketbezorger binnengelaten en streng tegen hem gezegd dat hij zich moest uitkleden en haar volgen. In de slaapkamer zette ze hem op de bureaustoel neer en deed ze haar kamerjas uit.

Op naar de volgende pagina van dit masturberen seksverhaal