Mature Flirt Oudere vrouwen willen sex


Ben je lekker je hondjes aan het uitlaten in het bos, ligt daar opeens een knappe vrouw erotisch te doen. Je hebt er ooit wel eens over gelezen op sites als Seks Met dat er vrouwen zijn die graag naakt in het bos rondlopen maar nooit gedacht er eentje in het echt tegen te komen.

Knappe vrouw, naakt in het bos

En dan niet zomaar eentje, maar een echt knappe vrouw met een strak lichaam en een heerlijk kontje. In je natte dromen is ze wel eens voorbijgekomen maar het is toch anders als ze met haar benen wijd opeens voor je ligt. In diezelfde natte dromen weet je precies wat je op dat moment zou doen als ze je smachtend en geil aankijkt.

Voordat ze kon zeggen: “ik wil je“, had ze hem al te pakken en zou je haar laten zien wat echte seks is. In de realiteit is het toch een ander verhaal. Ze kijkt je inderdaad smachtend en geil aan en ze heeft al zachtjes maar doordringend gezegd: “ik wil dat je me neukt“.

Je denkt er nog even over na dat je echtgenote het waarschijnlijk niet een al te goed plan zou vinden maar zo’n kans als dit krijg je maar één keer in je leven. Je knoopt de riemen van de hondjes vast aan de boom, hangt je broek en overhemd keurig over een laaghangende tak en daar sta je dan in je onderbroek met je sokken nog aan. Een beetje als op woensdagavond als er aan de huwelijkse seks gedaan wordt.

Enigszins mannelijk probeer je de onderbroek uit te doen maar je struikelt en ligt opeens, worstelend met je boxershort naast haar op de grond. Afrodite besluit het heft in handen te nemen en trekt met een vloeiende beweging je onderbroek over je voeten en laat je pik die best hard is in haar mond verdwijnen. Als hij helemaal op volle oorlogssterkte is gaat ze op je zitten en geeft je de beurt van je leven.

Dit is toch anders dan op de woensdagavond met de lichten uit en de dekens over je heen. In plaats van “ben je er al bijna” wat je vrouw na een minuut of tien placht te zeggen hoor je deze bosnimf alleen maar heftig kreunen en komt ze luidruchtig klaar. Precies of dat moment voel je je eigen orgasme opkomen en spuit haar helemaal vol.

Het multipele orgasme waar ze in terecht is gekomen wordt onderbroken door het doordringende geblaf van je hondjes. Je schrikt en kijkt gedesoriënteerd om je heen. Geen naakte knappe vrouw die op je pik aan het klaarkomen is maar wel twee hondjes die voortdurend aan het blaffen zijn. Je zit een bankje in het bos en bent waarschijnlijk even weggedoezeld.

De reden waarom de hondjes aan het blaffen zijn komt steeds dichterbij. Een mooie vrouw met een prachtige bos haar, ogen die je doordringend aankijken en een sexy lichaam komt je kant op. Ze heeft een kort rokje aan die strak om haar heerlijke kontje zit en de reden voor het geblaf loopt naast haar, een klein keffertje die in zijn eentje probeert je hondjes te overstemmen.

Ze stopt even en kijkt je geil aan. “Volgens mij is deze van jou“, zegt ze terwijl ze je onderbroek uit haar handtasje haalt en aan je geeft. Je kijkt haar verbijsterd aan en wil wat gaan zeggen maar ze is alweer doorgelopen en kijkt nog één keertje om. “Misschien tot de volgende keer, lekker ding“, zegt ze en verdwijnt dan om de hoek, dieper het bos in.

Je staat op en loopt langzaam in gedachten verzonken terug naar je auto. Het is nog vroeg, dus er lopen heel weinig mensen op de parkeerplaats rond. Kan je tenminste ongestoord, op de achterbank van de auto, je broek uittrekken en snel je onderbroek aandoen. Je vrouw mag er nooit achter komen dat je met een andere vrouw geneukt hebt in het bos.

Tenminste, als je dat gedaan hebt. Je bent even de weg kwijt tussen realiteit en een natte droom. Maar …. die onderbroek dan? Met je hoofd schuddend start je de auto en gaat weer terug naar huis. Het is woensdag dus ’s avonds gaat er aan seks gedaan worden. Misschien dat je eens aan je vrouw gaat vragen of zijn niet een keertje bovenop wil.

afrodita-naked-in-the-woods-01 afrodita-naked-in-the-woods-02 afrodita-naked-in-the-woods-03 afrodita-naked-in-the-woods-04 afrodita-naked-in-the-woods-05 afrodita-naked-in-the-woods-06 afrodita-naked-in-the-woods-07

afrodita-naked-in-the-woods-08 afrodita-naked-in-the-woods-09 afrodita-naked-in-the-woods-10 afrodita-naked-in-the-woods-11 afrodita-naked-in-the-woods-12 afrodita-naked-in-the-woods-13 afrodita-naked-in-the-woods-14 afrodita-naked-in-the-woods-15 afrodita-naked-in-the-woods-16