Marketa, lekker bloot in het openbaar


4.75/5 (4)

Marketa is op vakantie en heeft alle schroom van zich afgegooid en gaat gewoon lekker bloot in het openbaar. In haar geboorteplaats heeft ze het ook wel eens geprobeerd. Dat was niet zo’n succes want ze was bloot op een bank in het park gaan zitten, het duurde precies zeven minuten en toen stond de wijkagent voor haar neus. Die probeerde niet naar haar borsten te kijken toen hij de bon aan het uitschrijven was, maar dat bleek toch te lastig te zijn.

Lekker bloot in het openbaar

Ze heeft uiteindelijk geen boete gekregen, maar kwam er met een waarschuwing af omdat de handen van de agent teveel trilden om een bon uit te schrijven. Marketa heeft toen snel haar kleren weer aangetrokken en zich voorgenomen om een keer op vakantie lekker bloot in het openbaar te gaan. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, want de hele vakantie kreeg ze van de plaatselijke vissers en de mannelijke toeristen drankjes aangeboden.

De knappe blondine moest toegeven, dat een beetje naakte marketing wonderen deed voor haar seksleven. Ze is geen enkele avond alleen naar bed gegaan en er waren zelfs vrouwen die bij haar bleven slapen, nadat ze eerst hun biseksuele kant hadden ontdekt. Al met al een goed besteedde vakantie en ze hoefde niet eens haar social media met vakantiefoto’s bij te houden, dat deden alle mannen wel voor haar, die foto’s hadden genomen met hun smartphone.


blonde-marketa, lekker bloot in het openbaar blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-02 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-03 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-04 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-05 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-06 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-07
Mature Fuck

blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-08 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-09 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-10 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-11 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-12 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-13 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-14 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-15 blonde-marketa-lekker-bloot-in-het-openbaar-16

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.104


Author: Seks Met

Share This Post On

1 Comment

  1. die wil ik altijd en overal zo tegen komen en bevredigen

    Post a Reply

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Adrienn Levai, van de Playboy, naakt op het strand

Adrienn Levai is een mooie Hongaarse Playboy babe, en die gaan ook wel eens naar het strand. Alleen is de...

Sluiten