Wat zal ze eens aan gaan trekken?

De mooie Ksyusha Levedeva heeft voor de derde keer een date met een leuke man die ze wel ziet zitten. Op de eerste date zijn ze uit eten geweest en naar de bioscoop gegaan en heeft ze hem gezoend toen hij haar thuis afzette. Op de tweede date hebben ze romantisch gewandeld in het bos en waren ze al wat heftiger aan het zoenen geweest en had hij zijn handen op haar lekkere kontje gehad en had zij zich tegen zijn kruis aangedrukt. Niets spannends nog, maar ze had het eigenlijk helemaal niet erg gevonden als hij haar tegen een boom had aangezet en haar van achteren had genomen. Ze heeft zich echter een beetje voorgedaan als een keurige nette vrouw en die doen dat soort dingen niet. Voor de derde date had ze Netflix en Chillen op het programma staan en elke doorgewinterde dater, weet dat dit niets anders betekent dan seks. Het probleem is echter dat haar date ten eerste nieuw is in de datingwereld en ten tweede een beetje een nerd die dit soort synoniemen niet doorheeft.

Dat betekent dat de mooie Ksyusha Levedeva niet weet wat ze aan moet trekken. Moet ze de deur opendoen in de sexy lingerie die ze aanheeft of gewoon naakt gaan. Het kan zijn dat hij zich dan een ongeluk schrikt en zij haar status van keurige nette vrouw wel op haar buik kan schrijven. Ze besluit uiteindelijk om alleen maar een grote trui aan te doen, die net tot over haar lekkere kontje gaat. Die noemt ze gewoon haar huispak en het heeft het voordeel dat ze het niet koud heeft en als het wel seks gaat worden, dan kan hij met zijn handen overal terecht, want ze heeft er natuurlijk geen ondergoed onderaan.

Haar date staat keurig op tijd voor de deur en als ze elkaar gezoend hebben en hij met een biertje op de bank in de huiskamer zit, komt de vraag die ze niet verwacht had.

“Dat Netflix en Chillen, betekent dat er een avondje Netflix gepland staat of dat we seks gaan hebben?”

Hij bleek zich verdiept te hebben in de datingterminologie en aangezien hij nogal recht voor zijn raap is, besloot hij het er gelijk maar uit te gooien. Hij had haar namelijk op de tweede date al tegen een boom aan willen zitten en haar hard van achteren willen nemen. Maar ja, zijn blonde date is een keurige nette vrouw en die doen dat soort dingen niet.

“Ja, dat betekent dat we seks gaan hebben”, zei de mooie Ksyusha en trok de grote trui over haar hoofd uit en liet die op de grond vallen.

Kennen we haar ergens van?

Nee, we kennen de blonde schoonheid nergens van. Het is gelukkig niet zo dat we niet gelijk meer iets hebben om naar te linken. Wat te denken van de mooie Lucky Bee, een slanke blondine met kleine borsten die er fantastisch uitziet in zwarte lingerie. Jewel, ook een dame waarmee je graag een avondje zou willen Netflix en Chillen, zou in plaats van een oversized trui haar gele huisbroek aantrekken. Het knappe is dat ze er dan nog steeds heel neembaar uitziet.