Blonde Ella is mooi, lekker en naakt


Mooi en lekker zijn twee grootheden die heel goed samen kunnen gaan. Dat bewijst Ella maar weer die een mooi gezicht heeft en een lekker figuur. Zeker als ze naakt is.

Lekker en naakt

De blondine heeft een paar grote tieten en een fantastisch kontje. Haar kapsel is mooi opgestoken en daar beneden is er niets om op te steken want qua schaamhaar is het helemaal kaal. We zullen dus, aan de hand van deze foto’s, niet weten of het blond echt is of uit een potje komt. Niet dat iemand zich daar druk over maakt want dat is waarschijnlijk de laatste vraag die je aan haar gaat stellen als ze zich voor je begint uit te kleden.

Of je moet echt jeuk krijgen van brunettes of vrouwen met rood haar. Dan is het misschien wel handig om van tevoren even navraag te doen. Breekt gelijk het ijs zo’n vraag naar een selfie van haar schaamhaar.

Die Ella komt jullie bekend voor? Kan kloppen, we waren onder de indruk.

ella-grote-tieten-mooi-naakt_001 ella-grote-tieten-mooi-naakt_002 ella-grote-tieten-mooi-naakt_003 ella-grote-tieten-mooi-naakt_004 ella-grote-tieten-mooi-naakt_005 ella-grote-tieten-mooi-naakt_006

femjoy-banner-700

ella-grote-tieten-mooi-naakt_007 ella-grote-tieten-mooi-naakt_008 ella-grote-tieten-mooi-naakt_009 ella-grote-tieten-mooi-naakt_010 ella-grote-tieten-mooi-naakt_011 ella-grote-tieten-mooi-naakt_012 ella-grote-tieten-mooi-naakt_013 ella-grote-tieten-mooi-naakt_014 ella-grote-tieten-mooi-naakt_015 ella-grote-tieten-mooi-naakt_016

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 3.446


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Het decolleté van Kim Kardashian, altijd goed

Kim Kardashian moest even kijken of haar tieten er nog goed bij hingen tijdens haar bezoekje aan de Valentino show....

Sluiten