Knappe schrijfster doet research voor een erotisch boek – deel 1


4.86/5 (7)

Mirjam van den Broeck is een jonge schrijfster die razend populair is nadat haar eerste boek alle verkooprecords van het jaar had verbroken. Ze werd in die periode geleefd en ze vloog van het ene interview naar het andere en kwam opdraven in de vele talkshows die de Nederlandse televisie rijk is. Daarnaast was ze veelvuldig terug te vinden in de betere boekwinkels om haar boek te signeren en ging ze het hele land door om bij plaatselijke boekenclubs uit te gaan leggen wat de diepere inhoud van de hoofdpersonen was. Na een paar maanden en een dikke bankrekening was de rust een beetje weergekeerd en kon ze na gaan denken over haar tweede boek.

Mirjam had haar baan bij een uitgeverij opgezegd, omdat ze ruim kon leven van de inkomsten van haar boek. Er vonden onderhandelingen plaats over de filmrechten en ze kon, waarschijnlijk over een jaar al, naar de bioscoop om te zien wat de regisseur ervan gebakken had. Dat was allemaal van later zorg, eerst maar eens kijken of ze het succes van haar eerste boek kon gaan evenaren. Alleen al de gedachte aan een mislukking, door tegenvallende verkoopresultaten, zorgde ervoor dat ze bijna geen letter meer op papier kreeg.

Over recensies maakte ze zich niet meer druk, sinds het boek was neergesabeld door de critici die het boek net een stapje hoger inschatten dan een gemiddelde aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden. De verkoopcijfers, onder vooral vrouwen, zorgden ervoor dat ze twee keer in de week met de uitgever aan de telefoon hing, die haar overlaadde met complimentjes en haar een update gaf over de hoeveelheid verkochte boeken.

Diep in haar hart moest ze het eens zijn met de critici, want het boek was inderdaad het niveau van een doktersromannetje net aan overstegen. Ze wilde het niet eens naar een uitgever opsturen, maar haar beste vriendin aan wie ze het manuscript had laten lezen, was in de pen geklommen en had het uiteindelijk bij een uitgeverij weten onder te brengen.

De verwachting lag niet erg hoog, maar nadat een bekende blogster het boek had opgepikt en het op diverse pagina’s voor vrouwen was terechtgekomen ging het snel. De dames waren lyrisch en droomden weg van de mooie Jake die na veel romantische ellende eindelijk het hart van de timide Rachel had weten te veroveren. Aan het einde liepen ze samen op het strand richting de horizon leefden ze nog lang en gelukkig.

Ze had het boek tijdens haar studie psychologie geschreven en had het naast zich neergelegd toen ze nodig moest gaan afstuderen. Ze was net klaar met haar studie toen het succes begon en ze in ieder geval een jaartje niet op zoek hoefde naar werk, maar aan een tweede boek kon gaan schrijven.

Meer “Fifty Shades of Grey”

Lieve Mirjam”, was haar uitgever begonnen, “we zitten met smart te wachten op je tweede boek, maar neem gerust de tijd. Zo’n succes is moeilijk te evenaren, dat begrijpen we hier maar al te goed. Zorg dat het meer “Fifty Shades of Grey” heeft en minder suikerspin. Begrijp je wat ik bedoel?

Mirjam knikte driftig ja ondanks dat ze het niet helemaal begreep. Het eerste dat ze zou doen als ze weer buiten stond was een boekwinkel opzoeken om het boek te kopen en dan zou ze wel eens gaan kijken of haar tweede boek inderdaad meer “Fifty Shades of Grey” nodig had.

Ze was gelijk even langs de supermarkt gegaan om een flesje wijn en een magnetron maaltijd te halen, en had zich in haar jogging pak in de luie stoel, die een belangrijk deel van de huiskamer van haar studentenflatje in beslag nam, opgerold.

Ze was gefixeerd aan het lezen en had niet eens door dat het ver na middernacht was toen ze het boek naast zich neerlegde. Gelukkig hoefde ze niet vroeg op te staan en ging met een beetje vreemd gevoel naar bed. Ze was danig opgewonden geraakt van de avonturen van studente Anastasia en de miljardair Christian Grey. Dusdanig opgewonden dat ze uit bed stapte en in de keuken een paar laatjes opentrok op zoek naar batterijen.
Uiteindelijk had ze een pakje gevonden waar er nog twee inzaten, precies genoeg om de vibrator die ze van haar beste vriendin had gekregen, weer tot leven te wekken. Het was een paar weken geleden dat ze voor het laatst had gemasturbeerd en ze voelde dat, in tegenstelling tot vorige keren, haar kutje al kletsnat was.

Ze ging eerst met haar vibrator, op standje zacht trillen, over haar clitoris heen en ze voelde de tintelingen door haar lichaam gaan. Daarna ging ze voorzichtig naar beneden en was verrast dat de vibrator in één keer haar kutje ingleed.

Wat een boek al niet kan doen”, dacht ze nog bij zichzelf voordat ze zich helemaal overgaf aan het heerlijke gevoel dat door haar onderlichaam ging. Met één hand ging ze steeds vlugger met de vibrator in haar kutje heen en weer en met haar andere hand pakte ze één van haar stevige tieten en begon er hard in te kneden. Ze was in een andere wereld terechtgekomen waarin ze de ene keer onderdanig was en de andere keer de dominante vrouw tijdens de seks. Er kwamen anonieme mannen voorbij met grote pikken, maar ook met normale piemels en ze zag zichzelf heel eventjes aan een vrouwenborst likken en met haar handen over een mooi vrouwenlichaam strelen.

Uiteindelijk werd alle erotiek in haar hoofd haar teveel en ze kromde haar rug toen ze hard klaarkwam op een manier die ze nog nooit had meegemaakt tijdens het masturberen. Haar lichaam gloeide en ze liet met gesloten ogen het heftige orgasme, dat ze tot in haar tenen gevoeld had, langzaam wegebben en viel vervolgens in een diepe slaap.

De volgende ochtend stond ze tegen een uurtje of elf op en had een belangrijke beslissing in haar leven genomen. Ze zou de uitgever en haar lezeressen overtuigen met een boek waar de seks en erotiek van af zou spatten en als er een vergelijking zou komen met “Fifty Shades”, dan zou het laatste boek weggezet worden als een aardig erotisch initiatief.

Het enige probleem: ze was nog maagd

Geen maagd meer

Mirjam is helemaal geen lelijke vrouw, alles klopt wel zo’n beetje. Een mooie C Cup een paar stevige billen en een slank figuur. Ze wist alles echter meer dan goed te verhullen in de wijde kleren die ze droeg en haar kapsel dat vanaf de middelbare school nooit spannender was geweest dan een model paardenstaartje.

Ze had zich de laatste jaren helemaal op haar studie gestort en in de vrije uurtjes die ze had was ze achter de tekstverwerker gedoken om weer een hoofdstuk voor haar boek te schrijven. Op veelvuldig aandringen van haar beste vriendin, Lizzy, was ze een paar keer meegegaan naar een studentenfeestje maar was nooit verder gegaan dan een beetje zoenen en wat gefriemel in een steegje.

Op de middelbare school had ze een soort van vast vriendje gehad en die had ze, na lang aandringen van zijn kant, wel eens afgetrokken en hij was de eerste jongen die aan haar kutje had mogen zitten. Verder was ze nooit gegaan want ze had het idee dat ze als maagd het huwelijk wilde ingaan. Een beslissing waar ze nu wel spijt van had, want hoe kon ze in hemelsnaam een boek vol erotiek gaan schrijven als ze zelf nog nooit geneukt had. Ze besloot dat als eerste aan te gaan pakken en belde haar jeugdvriend Martijn op, dezelfde jongen die ze wel eens had afgetrokken. Vroeger waren de twee onafscheidelijk en nog steeds waren het elkaars beste vrienden. Ooit hadden ze wel eens geprobeerd om verkering te nemen, maar dat experiment was gedoemd om te mislukken. Ze vonden elkaar zonder dat kleffe liefdesgedoe een stuk leuker en Martijn bleek ondertussen een voorliefde te hebben ontwikkeld voor blonde bimbo’s met hele grote tieten.

Mirjam wist dat ze Martijn volledig kon vertrouwen en dat ze niet een weekje na de seks in de Privé kreeg te lezen dat de succesvolle schrijfster nog maagd bleek te zijn. Ze viel gelijk met de deur in huis, dat waren de twee gewend van elkaar, en ze vroeg op een nogal zakelijke toon wanneer Martijn tijd had zodat hij haar kon komen ontmaagden.

Ssssjjjtttt”, hoorde ze aan de andere kant van de lijn, “Daisy kan je horen.

Stom dacht Mirjan, ze was even de nieuwste verovering van haar beste vriend vergeten. Ene Daisy die zo blond was als haar kleurspoeling toeliet en in het bezit was van een paar tieten waar menig pornoster jaloers op zou zijn.

Sinds Martijn zijn studie rechten had afgemaakt en aan een glansrijke loopbaan in de advocatenfirma van zijn vader was begonnen, leek er geen gebrek te zijn aan blonde vrouwen met de rondingen op de juiste plekken, die aan zijn arm hingen en giechelden om alles wat hij zei.

Aangezien het om haar beste vriend ging had ze nog geprobeerd om een gesprek te voeren met de eerste paar, maar was daarmee gestopt toen ze niet verder kwamen dan het doornemen van de roddels van de BN’ers tot aan C-niveau zangers die “zoveel gevoel in hun nummers wisten te leggen.

Ze had zelfs geprobeerd om naar die zangers te luisteren maar was na het zesde nummer “ik hou van jou, blijf me trouw” afgehaakt en had de stilzwijgende afspraak met Martijn gemaakt dat hij haar niet meer lastig zou vallen met z’n laatste veroveringen. Eén keer in de twee weken gingen ze samen uit eten en ze was blij dat ze de laatste paar keer kon trakteren door de inkomsten uit haar nieuwe boek.

Dat had niet gehoeven van Martijn, die geld als water had, maar ze stond erop en ze vond zichzelf daardoor erg onafhankelijk.

Luister”, ging ze iets zachter verder met het telefoongesprek, “morgen hebben we weer een eetafspraak maar die skippen we. Jij komt gezellig naar mij toe, we trekken een wijntje open en daarna ga je me ontmaagden.

Het was even stil aan de andere kant van de lijn en ze meende zachtjes een “What the Fuck!” te horen.

Mirjam, denk nu even logisch na”, begon Martijn, “dat kan zomaar niet. Ik zit in een relatie en ik heb van jou altijd begrepen dat je als maagd het huwelijk in wil gaan. En ten tweede wil ik niet dat onze vriendschap er aan kapot zou gaan als we seks zouden hebben.

Het enige antwoord dat hij kreeg, en ook wel verwacht had want hij kende Mirjam wat langer dan vandaag was: “niet zo zeuren, je kent die blonde Dolly net aan een week, dus dat wil ik geen relatie noemen en ik heb je vroeger afgetrokken en dat heeft onze vriendschap ook overleefd, dus ik zie niet in wat het verschil is met neuken.

Nah, sloot hij af. Ik kom morgen naar je toe en dan kijken we wel hoe en wat.” Hij verbrak hoofdschuddend de verbinding en dacht aan het fietsenhok waar een jonge Mirjam hem wat onhandig had afgetrokken. Zijn eerste seksuele ervaring die diep in zijn geheugen gegrift stond.

Het was nooit wat tussen ze geworden omdat ze allebei hun vriendschap belangrijker vonden en hij eigenlijk al op de middelbare school een voorliefde voor blonde sletterige meisjes had ontwikkeld.
———————————————–
Op naar pagina twee van dit geile seksverhaal

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 5.178


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Davina, knappe jonge vrouw met mooie borsten en een lekker kontje

Met zo'n titel hoeven we eigenlijk niets meer te schrijven. Alles wat we over Davina kwijt wilde staat erin, de...

Sluiten