Een knappe mature Italiaanse vrouw, sexy lingerie en grote tieten, heeft o.a. anale seks met drie jonge mannen.

Pornoactrice:
Duur: 05:15
Tags: , , , ,

Twero Sociaal Seks Netwerk

Isabella was 50 jaar geworden en zat een beetje in een zwaarmoedige bui. Ze was gescheiden van haar man, omdat die voortdurend vreemdging, en was verhuisd naar een appartement in een andere stad. Daar kon ze tenminste een beetje in de anonimiteit opgaan, want ze had geen zin om in het dorp waar ze gewoond had, haar ex-man tegen het lijf te lopen.

Ze had die middag haar twee zussen op bezoek gehad en een paar vriendinnen, maar die moesten allemaal weer vroeg weg, want de kinderen moesten van school opgehaald worden en het eten moest op tafel staan. Ze had de afwas gedaan en wilde met een wijntje en een boek op de bank gaan zitten, maar er kriebelde iets in haar. Ze had al een tijd geen seks gehad en haar wilde kant, waar ze vroeger nogal last van had, nam het van haar over. Ze besloot om de stad in te gaan en een man op te pikken om die avond niet alleen in bed te hoeven liggen en uitgebreide seks te hebben. Ze wist alleen niet dat haar plannetje een beetje anders zou gaan lopen.

Isabella gaat de stad in

Ze ging onder de douche en trok de deur van haar kledingkast open en trok er een koffer uit. Daar had ze haar sexy lingerie ingedaan, waarvan ze niet gedacht had dat ze die snel nodig zou hebben. Ze trok er een opwindend lingeriesetje uit en ze bekeek zichzelf in de spiegel. Dat ziet er nog goed uit, dacht ze bij zichzelf en ze kreeg een geile glimlach op haar gezicht. De man die met haar mee zou gaan, zou moeite moeten doen om haar bij te houden.

Nadat ze een blouse aangedaan had, waarvan ze genoeg knoopjes had opengelaten om met haar mooie decolleté te pronken, en een kort rokje was ze er helemaal klaar voor. Ze belde een taxi en liet zich in het uitgaanscentrum afzetten. Ze liep de eerste de beste tent die er een beetje normaal uitzag binnen en zag al snel dat er voornamelijk mannen binnen zaten. Ze ging aan de bar zitten en bestelde een wijntje en al snel stond er een jongeman bij haar die een praatje met haar begon aan te knopen. Hij vertelde haar dat de plaatselijke voetbalclub een belangrijke wedstrijd had gewonnen en dat het gevierd moest worden. Ze wilde hem afwimpelen, maar hij was haar te snel af en wenkte de barman om een nieuw wijntje voor haar neus te zetten. Ze keek hem aan en schatte hem in op iets ouder dan 25 jaar, niet het type man waar ze haar benen wijd voor zou doen. Isabella kon de aandacht echter goed gebruiken en ze was toch jarig, dus dan mocht ze best even buiten de pot piesen.

Versierd worden door drie jongemannen

Uiteindelijk werd het best een leuk gesprek en had ze allang door dat hij moeite moest doen om niet met haar grote tieten te praten. Ze had alleen geen zin om al te lang in de kroeg te zitten, want ze moest nodig hard geneukt worden. Dat was ze net heel subtiel aan de jongeman aan het duidelijk maken, toen er twee vrienden van hem bij kwamen staan. Die stelden zich keurig voor en er werd nog een wijntje voor haar besteld. Ze raakte licht aangeschoten en vertelde dat ze jarig was en de drie jongemannen vonden dat dit goed gevierd moest worden. Ze trokken haar mee naar een andere kroeg en al snel had ze aardig wat wijntjes op en vond ze het de hoogste tijd worden om naar huis te gaan.

Ze stelde voor om het feestje bij haar thuis voor te zetten en daar konden de drie jongemannen zich wel in vinden. Ze hielden een taxi aan en al snel stond de hele groep bij Isabella in de woonkamer, met een biertje in hun hand en was het reuze gezellig. Isabella vond het wel jammer dat er opeens drie jongemannen stonden en dat ze seks met degene die haar als eerste aan het versieren was wel kon vergeten.

Waar ze echter geen rekening mee had gehouden, omdat het gewoon niet in haar hoofd was opgekomen, dat er ook aan groepsseks gedaan kon worden. Ze begon er pas over na te denken toen de mannen allemaal hun t-shirt hadden uitgetrokken hadden en riepen dat zij hun voorbeeld moest volgen.

Waarom ook niet, dacht de mature Italiaanse vrouw bij zichzelf, en maakte de knoopjes van haar blouse los. Daaronder had ze alleen haar sexy korset aan en ze zag dat de drie mannen met een opgewonden blik in hun ogen naar haar aan het kijken waren. Ze keken of ze nog een stapje verder konden gaan en voordat ze het doorhad lagen er drie korte broeken op de grond en stonden ze in hun onderbroek, waarin hun stijve pikken duidelijk te zien waren, om haar heen. Isabella ging de uitdaging aan en trok haar korte rokje uit en vanaf dat moment ging het snel.

Een heleboel pikken voor Isabella

Ze voelde van achteren een hand die op zoek ging naar haar tieten en al snel hing haar korset om haar middel en werden haar grote borsten stevig gekneed. Een andere hand deed haar onderbroekje naar beneden en ze voelde een vinger in haar kutje gaan die ondertussen kletsnat was geworden. Twee van de mannen hadden hun onderbroek uitgetrokken en ze bukte om één van de pikken in haar mond te nemen en met haar andere hand trok ze de pik die het dichtste bij haar in de buurt was langzaam af.

Isabella was nog nooit zo geil geweest, het leek wel alsof ze omringd was door grote pikken en ze hoefde haar mond maar open te doen of die werd gelijk gevuld. Zij werd echter ook niet vergeten, want één van de mannen begon haar te beffen en dat was het moment voor haar eerste orgasme, waarvan er nog vele zouden volgen die nacht.

Op een gegeven moment werd ze van achteren geneukt, terwijl ze een pik aan het pijpen was en eentje aan het aftrekken. Ze ging helemaal los en op een gegeven moment had ze zelfs twee pikken tegelijk in haar mond terwijl ze naar haar zoveelste orgasme gebeft werd door de jongeman die ook haar kutje had volgespoten. Er bleven dus nog twee mannen over die klaar moesten komen en ze begon hijgend en kreunend te zeggen dat ze over haar grote tieten moesten spuiten. Dat deden ze maar al te graag en terwijl het zaad van haar tieten afdroop, likte ze de pikken schoon en besloot dat het de hoogste tijd werd dat ze met z’n drieën onder de douche gingen, zodat ze de groepsseks in haar slaapkamer voort konden zetten.

Mature Italiaanse vrouw houdt er drie minnaars aan over

Uiteindelijk werd het een heftige nacht en nadat ze de mannen de volgende ochtend een stevig ontbijt had gegeven en ze vervolgens het huis had uitgezet, ging ze weer naar bed toe en werd pas laat in de middag wakker. Ze hoorde vaag in de verte haar telefoon melden dat ze een WhatsAppje had gekregen. Die bleek van Giovanni te zijn. Of ze die avond wat te doen had, want anders wilde hij wel langskomen om gezellig een filmpje te kijken en misschien wel meer. Hij had er een smiley achter gezet en ze moest aan de heftige nacht denken. Dat zorgde ervoor dat ze gelijk weer opgewonden raakte en een bericht terugstuurde dat haar dat heel gezellig leek.

Uiteindelijk hield ze er drie jonge minnaars aan over die een soort van roulatiesysteem hadden uitgedacht, zodat ze bijna de hele week wel iemand in haar bed had liggen. Eens in de twee weken, meestal op zaterdagavond, kwamen ze met z’n drieën langs en kon ze er weer flink tegenaan gaan.

Al met al bleek had ze wel eens een slechtere verjaardag gehad.