Knappe brunette, naakt bij het meer


5/5 (4)

Niemira had net een stukje Piet Paulusma meegekregen en die wist te melden dat het vandaag mooi weer zou gaan worden. Tijd om een dagje vrij te nemen en, naakt bij het meer, van het weer te gaan genieten. Deze knappe brunette zijn we al een keer eerder tegengekomen en toen konden we ook al niets verzinnen waarom je geen seks met haar zou willen hebben.

Naakt bij het meer

Toegegeven, op die eerste serie foto’s is ze gewoon een beetje aan het chillen in de slaapkamer en dat maakt de seks toch een beetje minder zenuwachtig. Als je bij het meer aan het neuken gaat, dan zit je toch altijd om je heen te loeren of er geen toevallige voorbijganger met zijn smartphone alles aan het opnemen is. Is weer eens wat anders, om jezelf in de Facebook-tijdlijn van niet alleen je vrienden maar van iedereen tegen te komen. Aan de andere kant, je hebt wel met een bekende online naakt mevrouw geneukt en dat is ook weer wat waard.

Trouwens, dat ze naakt bij het meer rondloopt wil niet direct zeggen dat ze ook gelijk seks wil. Daar gaan we wel van uit, maar dat is niet meer dan een aanname. Misschien wil ze bruin worden over haar hele lichaam, zonder bikinistrepen, en is ze alleen maar geïnteresseerd in een goed gesprek. Over emoties enzo.

Dat wordt dan best lastig als je de hele tijd tegen die mooi tieten en dat lekkere kontje aan moet kijken.

niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-01 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-02 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-03 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-04 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-05

niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-06 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-07 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-08 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-09 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-10 niemira-knappe-brunette-naakt-bij-het-meer-11

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.747


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Mooi blondje aan het masturberen onder de douche

Xena is een mooi blondje die er naakt heel erg goed uitziet. Daar is ze het waarschijnlijk wel mee eens,...

Sluiten