Knappe brunette loopt buiten in panty’s rond


5/5 (3)

De knappe brunette in het verhaal is Anita Serena die blijkbaar graag buiten in panty’s en hoge hakken rondloopt. Misschien dat het een aparte fetisj is waar we de memo nog niet over hebben binnengekregen of raakt haar minnaar er opgewonden van. We zouden niet zo snel kunnen verzinnen waarom ze het doet, maar dat maakt ook verder niet zoveel uit, want het is gewoon geil.

Knappe brunette buiten in panty’s

Het geeft waarschijnlijk net dat stukje extra bij Anita. Dat er iemand per ongeluk over de schutting kijkt en een mooie vrouw ziet die buiten in panty’s rondloopt. De gedachten dat die persoon zijn lul tevoorschijn haalt en stiekem blijft kijken terwijl hij zich aan het aftrekken is, zal de opwinding bij deze knappe brunette naar een aardig kookpunt brengen.

In de realiteit zal degene waarschijnlijk zijn smartphone tevoorschijn halen, alles opnemen en rustig achter de computer aan het masturberen gaan om vervolgens de video met de rest van het internet te delen. Dat vindt Anita waarschijnlijk niet zo erg want het is een stukje free publicity. Ze is een professionele online naakt mevrouw, dus is ze wel gewend dat er beeldmateriaal van haar rondzwerft over het internet.

En je weet maar nooit of de video die de Masturberende Meekijker op de social media heeft gezet viral gaat. Dan kan ze er ook nog wat aan verdienen want de kans is groot dat er een zoektocht ontstaat naar die mooie brunette in de sexy lingerie en hoge hakken. Dat betekent dat er meer op haar reclame’s geklikt gaat worden zodat haar bankrekening de hele tijd in beweging blijft richting een hoger saldo.

Eigenlijk staat ze daar dus niet omdat ze er opgewonden van raakt om buiten in panty’s en hoge hakken rond te lopen; het is gewoon een slimme verkooptruc. Dat we dat niet gelijk doorhadden.

knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-05 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-04 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-10 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-02 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-08 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-15 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-12

Mature Fuck

knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-06 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-07 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-01 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-09 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-11 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-13 knappe-brunette-in-lingerie-in-de-tuin-14

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.045


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Stacey Robyn, blond en grote borsten, in sexy zwarte lingerie

We stomen gewoon op volle vaart door met de "Woensdag Lingeriedag" en hebben na de exotische Cassandra, de blonde Stacey Robyn...

Sluiten