We hebben even de twee dingen benoemd, grote natuurlijke borsten en een kaal kutje, die gelijk opvallen als je Marta onder ogen krijgt. Hier op het internet natuurlijk, want in het echte leven zal ze waarschijnlijk iets meer kleren aanhebben. Daarnaast is Marta ook nog gewoon knap, dus hebben we haar al snel gerangschikt in de categorie: “daar kunnen we het heel goed op.

Grote natuurlijke borsten en een kaal kutje

Eigenlijk was dat de categorie: “daar kunnen we het heel goed op, langdurig, gevarieerd en voor herhaling vatbaar.” Dat werd echter een beetje te lang dus hebben we ons bij de basis gehouden. Zo’n Excel spreadsheet moet natuurlijk wel gewoon uitgeprint kunnen worden, zonder dat je aan landscape moet gaan doen of iets dergelijks. Het is nogal een groot bestand met veel namen erin, en de inkt en het papier groeien ons ook niet op de rug.

Alhoewel, sinds “zij van de overkant” een diepte-investering in de site heeft gedaan en wij in haar, hebben we sinds kort een paar lease-printers staan waarmee we zeer gedetailleerd naakte vrouwen kunnen uitprinten. Voorheen waren we gelijk door de inkt heen als we halverwege de grote natuurlijke borsten van Marta waren, maar dat is tegenwoordig geen probleem meer.

Gewoon in A3-formaat eruit spugen, lijstje er omheen en we hebben weer een stukje kunst aan de muur hangen.

Cu2, beste manier om te chatten

marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-00 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-01 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-02 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-03 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-04 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-05 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-06 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-07

Oma zoekt sex

marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-08 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-09 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-10 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-11 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-12 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-13 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-14 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-15 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-16 marta-big-natural-tits-and-a-shaven-pussy-17