De mooie Kiki heeft speciaal voor de gelegenheid sexy zwarte lingerie aangetrokken. Het enige minpuntje was dat “de gelegenheid” aka haar minnaar niet kwam opdraven. In zijn dagelijkse leven is hij psychiater en hij had een noodgeval binnengekregen, een vrouw die verslaafd is aan lingerie. Hij moet een paar sessies met haar doen, zodat hij ervoor kan zorgen dat ze de drang om lingerie aan- en weer uit te trekken kan weerstaan.

Kiki in zwarte lingerie

In deze eerste sessie heeft hij gelijk een alternatief geboden voor het uittrekken van de lingerie. Als ze nu gewoon alles, de panty’s, de jarretels en de rest aanhoudt, maar alleen haar slipje uittrekt. Dan kan er toch geneukt worden en hoeft ze niet al haar lingerie uit te trekken. Dat begreep de blondine niet helemaal dus is de psychiater er dieper op ingegaan.

Een nieuw soort behandeling waarbij men probeert met realistisch handelen het probleem op te lossen. De patiënt confronteren met z’n verslaving. Het is nog een beetje omstreden, maar hij heeft er goede resultaten mee behaald. Hij had Kiki dus even gebeld dat het nog wel even kon duren omdat de patiënte net op de bank lag. Dat hij er bovenop was gedoken en bezig was om zijn behandelmethode: “realiteit en diepgang” in de praktijk te brengen, had hij er even niet bijverteld. Er is namelijk nog zoiets als een beroepsgeheim.

Vandaar dat Kiki haar zwarte lingerie maar weer uitgetrokken had en met zichzelf aan de slag ging. Daarna zou ze een nieuw lingeriesetje aantrekken en wachten tot haar sexpartner zijn gezicht zou komt laten zien. Dan kan ze de lingerie weer uittrekken.

Hmmm…. we zien hier een patroon

Geile webcamsex op camspower

kiki-looks-hot-in-black-lingerie-00 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-01 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-02 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-03 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-04 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-05

Milfs, geile moeders, webcam sex

kiki-looks-hot-in-black-lingerie-06 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-07 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-08 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-09 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-10 kiki-looks-hot-in-black-lingerie-11