Stacey Robyn, blond en grote borsten, in sexy zwarte lingerie


We stomen gewoon op volle vaart door met de “Woensdag Lingeriedag” en hebben na de exotische Cassandra, de blonde Stacey Robyn in de startblokken staan. Laatstgenoemde heeft een lichaam waar je spontaan de spanning van in je broek voelt stijgen en een paar grote borsten die je graag eens aan een nader onderzoek zou willen onderwerpen.

Stacy Robyn in sexy zwarte lingerie

Ze heeft zwarte lingerie aangetrokken, zodat ze nog onweerstaanbaarder wordt. Ze kijkt ook een beetje alsof ze dat zelf maar al te goed weet, maar uiteindelijk is het ook maar een vrouw van vlees en bloed die je zomaar bij de plaatselijke klaverjasclub zou kunnen tegenkomen. Waarschijnlijk heet ze dan Nel en worden je hersens misschien iets teveel voor de gek gehouden door de paar biertjes die je tijdens het kaarten tot je hebt genomen.

Als je haar de volgende ochtend ziet en vergelijkt met de foto’s van Stacey Robyn, die je natuurlijk standaard op je smartphone hebt staan, dan is het toch een wereld van verschil en blijkt het inderdaad te kloppen dat alcohol vrouwen mooier maakt.

Aan de andere kant, je hebt geneukt en blonde Nel vond het helemaal niet erg dat je haar in het vuur van de strijd een paar keer Stacey hebt genoemd. Dat is ook wat waard.

stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-00 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-01 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-02 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-03 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-04 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-05 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-06

stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-07 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-08 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-09 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-10 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-11 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-12 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-13 stacey-robyn-in-geile-doorkijklingerie-14

studio-tv-banner

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.558


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Exotische vrouw, Cassandra, sexy in doorkijklingerie

De week is alweer door de midden en dan is het traditioneel tijd voor lingerie op Seks Met, tijdens de...

Sluiten