Er moest een wetenschappelijk onderzoek aan te pas komen, maar de resultaten mogen er zijn. Het blijk dat vrouw vaker op hun knietjes gaan om een piemel in hun mond te krijgen dan mannen aan orale seks bij vrouwen doen. Verder komt uit het onderzoek naar voren dat orale seks een nogal ondergeschoven kindje is tijdens de seks.

Vrouwen en orale seks

Van de ruim 900 mannen en vrouwen die ondervraagd werden zegt 26% van de vrouwen dat ze aan orale seks bij hun partner doen, tegenover 10% van de mannen. Tevens blijkt dat maar een minderheid van de vrouwen echt aan het genieten is als ze een stijve lul in hun mond hebben, 28% van de ondervraagde dames gaf aan dat ze er van genoten.

De mannen vinden beffen dan wel weer heel erg geil want 52% gaf aan dat ze warme gevoelens kregen van de orale seks met hun partner.

NSFW-Balk. Amateur vrouwen die aan het pijpen zijn

Een bericht als dit en geen NSFW-Balk? Lijkt ons ook niet. Vandaar dat we we een aantal foto’s van amateur vrouwen hebben staan die aan het pijpen zijn. En ze genieten zich allemaal suf, want dat is de stelregel op het internet. Vrouwen worden er verschrikkelijk geil van als ze eindelijk eens kunnen pijpen. Dan kloppen de cijfers van bovenstaand onderzoek totaal niet en zou het aantal dames dat zegt te genieten van pijpen op ongeveer 99.9% liggen.