Kendra bloot in bad, hoe lekker is dat


5/5 (7)

We zijn niet vaak onder de indruk, maar toen we de foto’s van de mooie Kendra onder ogen kregen viel er een stilte die z’n weerga niet kende. De stagiair verdween met de “Melkboer Milf” naar de relaxkamer, “Sjaan de barvrouw” werd door de Chef Ondertitels meegenomen naar de inspiratiekamer en “Zij van de overkant” kreeg het druk in haar kantoor.

Kendra bloot in bad

Hou er dus rekening mee dat na het zien van de foto’s, de drang naar een ontlading hoog is. En niet op ieder kantoor lopen een paar oversekste Milfen en aanhang rond, die eigenlijk de hele dag wel willen neuken. Op elk ander kantoor dan de burelen van Seks Met, krijg je waarschijnlijk een toetsenbord in je nek en een enkeltje UWV als je aan de vrouwelijke CEO vraagt of ze je misschien even wil pijpen.

Bij ons dus niet. De luxaflex gaat niet eens naar beneden want “Zij van de overkant” houdt wel van een beetje publiek, en als ze keurig alles doorgeslikt heeft krijg je gelijk de vraag of je nog op target zit en waar je verbeterpunten ziet in je prestaties. Aan dat laatste kan ze niet zoveel doen, want ze is naar een driedaags “sparren op de hei” evenement geweest, waar er aan een stukje teammanagement werd gedaan en een nogal overactieve consultant iets heeft lopen roepen over verbetertrajecten en people management.

Hij heeft ook nog geprobeerd om zich in haar onderbroek te managen, maar dat is alleen aan ons voorbehouden. Hij heeft dus het cursusboek van zeer dichtbij gezien, toen hij hem op z’n kokosnoot kreeg (de woorden van “Zij van de overkant“) en werd de resterende twee dagen vervangen door een vrouw in de categorie “huppelkut management.” Zij van de overkant” heeft er toen de brui aan gegeven, maar dat stukje over verbetertrajecten krijgen we er niet uit bij haar.

Dus zeggen we allemaal braaf dat we als team aan “change management” zijn begonnen om voor een beter ROI te zorgen. Is ze weer helemaal blij.

Als eerste hebben we de VriMiBo een uurtje eerder gepland, nu op donderdagmiddag om half twee, zodat we meer tijd hebben om te brainen over hoe we deze doelstelling invulling willen gaan geven.

Genoeg weer over de perikelen op de redactie van Seks Met. We schakelen snel over naar Kendra die bloot in bad zit en waar we dolgraag bij hadden gezeten.

kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-01 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-02 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-03 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-04 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-05 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-06

kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-07 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-08 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-09 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-10 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-11 kendra-stevige-tieten-bloot-in-bad-12

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.474


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, een cowgirl met grote tieten en meer

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk", beginnen we met een geile cowgirl met grote tieten. Zeg maar...

Sluiten