Mature Flirt Oudere vrouwen willen sex


Babes: Cindy Shine

Twero Sociaal Seks Netwerk

Knappe brunette krijgt haar nieuwe vriend op bezoek

De mooie Cindy Shine, een knappe brunette, was best zenuwachtig. Ze zou voor het eerst uitgebreide seks met haar nieuwe vriend gaan hebben en ze wist eigenlijk niet waarom ze zenuwachtig was. Ze waren al een tijdje aan het daten en ze had hem niet helemaal op een droogje laten zitten. Cindy had hem al een keertje stiekem afgetrokken in de bioscoop en hem gepijpt in de auto, nadat ze van een feestje naar huis waren gereden. Normaal zou ze dit soort sletterige dingen nooit gedaan hebben, want dat doen nette vrouwen niet. Ze was alleen smoorverliefd op hem en had een beetje genoeg van haar imago als keurig en netjes.

Keurig nette jonge vrouw pijpt hem klaar in de auto

Aan de andere kant was ze bang dat haar hoerig gedrag hem zou afschrikken, aangezien hij tijdens de eerste dates alleen haar keurige kant had gezien. Gelukkig bleek hij het alleen maar supergeil te vinden en dezelfde avond dat zij hem gepijpt had, was hij naar een stil plekje gereden en had haar uitgebreid gebeft op de achterbank van de auto.

Dus ja, aan seks hadden ze al gedaan, maar nog niet aan uitgebreide seks. Dat zou die zaterdagmiddag gaan gebeuren, ze had hem al een paar subtiele hints gegeven, en ze stond anderhalf uur voordat hij verwacht werd al helemaal klaar. Ze had haar appartement van onder tot boven schoongemaakt en alvast het avondeten voorbereid. Dat stond klaar in de koelkast en hoefde ze alleen nog maar op te warmen. Hij zou het hele weekend blijven, en ze was vastbesloten om er voor hem een gedenkwaardige ervaring van te maken. Niet alleen door de seks, maar ook door het eten. Ze was vastbesloten om hem haar zorgzame kant te laten zien en ze vond koken leuk, dus had ze zich helemaal uitgeleefd.

Cindy is zenuwachtig

Ze probeerde een tijdschrift te lezen, maar dat lukte niet, want ze was zenuwachtiger dan ze had gedacht. Dadelijk vond hij haar niet knap genoeg of haar tieten te klein, vond hij haar haar niet leuk of dat ze geen lekker kontje had. Haar gedachten waren in een maalstroom terechtgekomen en bijna wilde ze hem gaan bellen om de afspraak af te zeggen. Ze kon altijd zeggen dat ze spontaan voedselvergiftiging had gekregen of dat haar kat naar de dierenarts moest. De hand van Cindy ging naar haar mobieltje, toen een stemmetje in haar hoofd zei: “niet zo mutsen, het gaat allemaal goed komen. Diep ademhalen en de afspraak gewoon door laten gaan.”

Ze luisterde altijd naar het stemmetje in haar hoofd, die had vaak een kalmerende werking op haar en nu was dat ook het geval. Ze haalde een paar keer diep adem en langzaam voelde ze de rust in zichzelf weer terugkeren. Haar hand had ondertussen de afstandsbediening gepakt die naast haar mobieltje lag en ze besloot om maar een beetje dom televisie te gaan kijken. Er was een leuk kookprogramma op haar favoriete kookzender en de tijd vloog, want toen het afgelopen was, zou het nog maar een kwartiertje duren voordat haar nieuwe grote liefde voor de deur zou staan.

Ze stond op en maakte nog één keer een inspectieronde door de huiskamer, de slaapkamer en de badkamer. Dat waren de drie belangrijkste ruimtes waar ze het weekend zou doorbrengen, dus die moesten er spic en span uitzien. Ze keek in de slaapkamer gelijk even in de spiegel of ze er nog toonbaar uitzag en liep vervolgens weer naar beneden. Ze wilde weer gaan zitten, maar de deurbel ging en haar hart maakte een sprongetje.

Een bos bloemen en een rondleiding door haar appartement

De knappe brunette moest zich inhouden om niet naar de deur te rennen. Ze deed de deur open en daar stond Jacq met een grote glimlach op z’n gezicht en een enorme bos bloemen in zijn handen. Nadat ze elkaar gedag gezoend hadden, nam Cindy de bloemen mee naar de keuken en zette het koffiezetapparaat aan. De bloemen had ze snel in een hele grote vaas gedaan en op een prominente plek in de huiskamer neergezet en daarna ze twee kopjes koffie ingeschonken en zaten ze naast elkaar op de bank. Ze waren al snel in een levendig gesprek verwikkeld en Jacq zei ergens dat hij het een mooi appartement vond en dat het groot was.

Eindelijk, heerlijke erotische seks

De hoogste tijd voor een rondleiding en nadat ze Jacq alles had laten zien kwamen ze weer in de huiskamer terecht en haar nieuwe vriend deed de eerste stap. Dat was maar goed ook, dacht Cindy, anders had het nog wel een uurtje of wat geduurd. Hij pakte haar vast en trok haar naar zich toe en ze begonnen hartstochtelijk te tongzoenen. Het kutje van Cindy begon te tintelen en nadat ze weer op de bank waren gaan zitten, besloot ze haar stomme angsten opzij te zetten en ook initiatief te tonen. Ze trok haar topje over haar hoofd en ze kreeg een gevoel van trots toen Jacq spontaan zei: “wat ben jij een mooie vrouw.”

“Mooi dat ik geen bh heb aangedaan”, dacht ze en kreeg daarna een glimlach op haar gezicht, haar volgende gedachte was namelijk: “het is ook niet dat ik die nodig heb.” Jacq vond haar kleine tieten echter prachtig en haar kontje nog lekkerder. Ze had snel haar onderbroekje en de rest van haar kleren uitgedaan en haar nieuwe vriend maakte van de gelegenheid gebruik om zijn t-shirt uit te trekken.

Ze komt klaar van het beffen

Ze wilde aanstalten gaan maken om zijn broek uit te trekken, maar Jacq duwde haar zachtjes, maar met enige dwang, terug op de bank. Hij deed haar benen wijd en begon haar zachtjes te beffen. Ze voelde dat ze nog natter werd en toen hij steeds sneller met z’n tong ging, voelde ze al een orgasme opkomen. Ze deed haar uiterste best om die uit te stellen, maar de opwinding en de heerlijke tong van Jacq zorgden ervoor dat ze na een minuut of acht al hard klaarkwam.

Cindy kan pijpen als de beste

“Als dit de voorbode is van de rest van de seks, dan neem ik de hele week vrij”, dacht ze terwijl ze op haar knieën ging zitten voor Jacq. Ze zou hem laten voelen wat goed pijpen inhield. Cindy vond het heerlijk om een pik in haar mond te hebben, daar kon haar vriendje van de middelbare school over meepraten. In de anderhalf jaar dat ze met elkaar waren gegaan, zat zijn pik zeer regelmatig in haar geile mond. Ze had dankzij hem haar kunsten op het gebied van pijpen weten te perfectioneren en zo te horen was Jacq daar zeer over te spreken. Hij stond te wankelen op zijn benen en kreunde luidruchtig toen Cindy hem steeds sneller begon te pijpen.

“ohhh, wat kan jij geil pijpen”, zei hij tussen het kreunen door en Cindy begon te glimmen van trots. Ze was even bang geweest dat ze te zenuwachtig zou zijn om hem hemels te pijpen, maar vanaf het moment dat ze zijn pik in haar mond had, ging het eigenlijk automatisch. Ze liet al haar orale ervaring op hem los en ze wist dat hij zijn orgasme stond in te houden. Waarschijnlijk was hij sommetjes aan het oplossen of haalde hij het beeld van zijn oude buurvrouw in haar ondergoed in zijn hoofd naar voren.

Ze wordt van achteren in haar natte kutje geneukt

“Daar moet ik weer aan denken”, dacht Cindy tijdens het pijpen. Ze vond zichzelf echt een muts eersteklas, maar stiekem moest ze lachen. Ze gooide er een tandje bovenop, ze zou die oude buurvrouw eens een poepje laten ruiken. Net toen ze zijn voorvocht proefde, trok Jacq zijn pik uit haar mond en stond heel even een half minuutje bij te komen. Cindy keek hem vragend aan en ging gelijk op de bank op haar knieën zitten en steunde op de bankleuning toen hij zei dat hij haar van achteren wilde neuken. Ze voelde hoe hij langzaam zijn grote pik in haar kletsnatte kutje stopte en haar vervolgens zachtjes begon te neuken.

Nu was zij degene die steeds harder begon te kreunen. Dit was de beste erotische seks die ze in tijden had gehad en ze wilde dat het uren zou duren. Ze voelde aan de tintelingen in haar kutje dat ze dat waarschijnlijk niet zou gaan halen en ze had ook niet het idee dat Jacq het nog lang vol ging houden. Ze waren ondertussen van standje veranderd en nu lag ze wijdbeens op de bank terwijl Jacq haar half staand aan het neuken was.

Hij komt op haar strakke buik klaar

“Kom op me klaar”, hijgde ze. Ze was zo geil geworden dat ze zijn zaad niet eens eerst in haar kutje wilde voelen. Dat kwam voornamelijk omdat ze in een gierend orgasme terecht was gekomen en haar kutje supergevoelig was.

Ze was dan ook blij dat Jaqc gelijk zijn dikke pik uit haar kutje haalde en hij wilde zich gaan aftrekken boven haar buik, maar Cindy was hem voor. Ze pakte zijn pik vast en gaf er een paar rukken aan, meer dan genoeg om hem klaar te laten komen. Ze voelde zijn pik schokken en ze bleef hem zachtjes aftrekken om alles er uit te krijgen. Hij was zo krachtig aan het spuiten dat er zelfs zaad op haar tieten terechtkwam. Uiteindelijk kwam er niets meer uit en ging ze met haar mond naar zijn pik toe om die schoon te likken. Ze zoog zachtjes nog een paar druppels sperma uit zijn pik en keek hem toen verwachtingsvol aan.

“Dit is echt te lekker”, zei Jacq nog een beetje hijgend, “je bent een heerlijke geile vrouw en ik hoop dat jij het ook een beetje lekker vond.”

Het begin van een geil en erotisch weekend

“Een beetje lekker”, flapte ze eruit, “ik ben twee keer klaargekomen binnen een half uur. Dat is me nog nooit overkomen.” Ze haalde even adem en vroeg toen met een verleidelijke stem: “wat denk je ervan, zullen we mijn slaapkamer eens gaan bekijken? Ik denk dat er een paar plekjes zijn die je nog niet helemaal goed hebt kunnen bekijken tijdens de rondleiding. Mijn bed bijvoorbeeld.”

Ze moesten allebei lachen om haar laatste opmerking, toen Cindy bedacht dat ze onder het zaad zat. De knappe jonge vrouw liep langs haar slaapkamer en trok Jacq mee de badkamer in. “Maar eerst gaan we een heerlijk bad nemen, dat is één van de plekken waar ik nog steeds een keer seks in moet hebben”, zei ze en keek geil naar Jacq die spontaan weer een stijve pik kreeg.

“Geen probleem.”