Geef Subil Arch een wijntje en ze wordt zo geil als een pak boter


Lekker weer, is het “Woensdag Lingeriedag” beginnen we met een hele mooie vrouw die frontaal naakt in bad zit. Geen lingerie te bekennen. Gelukkig was George van de afdeling mode en trends een beetje alert, want die wilde zien of we ons een beetje aan het lingerie modebeeld voor de lente en zomer 2016 houden. Dat de dames die we neerzetten niet rondlopen in, zoals hij het zegt: “lingerie dat heel erg van verleden week is.”

Subil Arch, zo geil als een pak boter

Normaal is hij nooit op kantoor te vinden, omdat hij het druk heeft met Prosecco drinken op allerlei feestjes waar het wemelt van de modenichten. Dan loopt hij rond te strooien dat hij eindverantwoordelijk is bij een hele trendy website waar de vrouw centraal staat, wij dus. Als ze dan vragen hoe de site heet mompelt hij wat en zegt dat Sylvie Meis eigenlijk niet meer kan (zijn wij het niet mee eens. red.), waarop alle wannabe Leico’s een slokje Prosecco nemen en het er roerend over eens zijn dat Hunkemöller heel erg plebs is.

Enfin, hij loopt ons niet voor de voeten, behalve nu dan, maar dat is omdat hij het neef / nichtje van de Buurtmilf komt ophalen want er is net een Veganistische Eterij geopend waar je geweest moet zijn. Je eet er letterlijk van de grond want het zit in een boomgaard en alles wat op de grond ligt mag je opeten. Je moet wel je eigen wijn meenemen, maar verder is het heel erg authentiek.

De lingerie die Subil Arch aanhad is volgens hem een aardige poging om een stukje retro jaren 50 lingerie te verbinden aan de moderne vrouw die voor haar lusten uitkomt. Volgens ons is Subil Arch zo geil als een pak boter als ze een glas wijn opheeft, maar wij zitten niet in de mode en trends dus het kan zijn dat we hier de plank enorm mee misslaan.

subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-00 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-03 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-05 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-07 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-09 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-11

subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-02 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-01 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-15 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-12 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-04 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-08 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-14 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-13 subil-archi-mooie-vrouw-in-lingerie-aan-de-wijn-06

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 716


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kendra bloot in bad, hoe lekker is dat

We zijn niet vaak onder de indruk, maar toen we de foto's van de mooie Kendra onder ogen kregen viel er...

Sluiten