De ontmoeting met Millis, die blonde schoonheid van gisteren, was me er eentje. Die zou je niet teveel moeten hebben want dat is helemaal niet goed voor je hart. Gelukkig hebben we meer knappe blondines, met een goddelijk lichaam, die niet goed voor je hart zijn als je ze naakt in je slaapkamer tegenkomt.

Goddelijk lichaam en naakt

Stel dat de kennismaking met Bexie wat rustiger was verlopen dan die met Millis en de eerstgenoemde staat opeens naakt in je slaapkamer, dan bel je gelijk je baas op om twee weken vrij te nemen. Dat is de periode die je van plan bent om met deze blonde schoonheid, met haar goddelijk lichaam, in bed door te brengen.

Bestel gelijk even bij de online Appie genoeg eten en drinken om die twee weken door te komen. Best lastig als Bexie naakt voor je staat en niet helemaal begrijpt waarom je niet gelijk met haar in bed duikt. First things first. Doe maar een treetje Red Bull, een berg eieren, biefstuk, pasta, een paar zakken koffiebonnen, een stapel magnetronmaaltijden, vier kratjes bier en een lading witte wijn en rosé en vraag aan Bexie of ze ook misschien iets wil hebben. Oh ja, vergeet de komkommers niet. Erg voedzaam en ze hebben een nevenfunctie omdat je ze ook tijdens de seks kan gebruiken.

Daarna is het tijd om bij je online dealer wat blauwe pilletjes en een assortiment afrodisica te bestellen. De volgende virtuele bestelling is voor de pizzaboer die op de maandagen, woensdagen en zondagen om stipt zes uur met pizza’s voor de deur moet staan. Datzelfde trucje haal je uit bij de virtuele Chinees en Sushi-boer zodat het eten op de andere dagen ook geregeld is.

Bexie heeft zich ondertussen onder de dekens genesteld, want van de hele tijd in je eentje geil staan doen krijg je het ook niet echt warm. Maar je bent er nog niet dus ga je naar je favoriete online seksshop en besteld een hoeveelheid spullen waar de makers van de 50 Shades of Grey film jaloers op zouden worden.

Je hoort ondertussen een licht snurkend geluid vanuit het bed komen; de hoogste tijd om aan de seks te beginnen en haar, door je bedkwaliteiten, ervan te overtuigen dat het handig is als ze de komende twee weken ook vrij neemt.

Voorzichtig schudt je haar wakker en met een brede glimlach om je gezicht zeg je alleen maar: “neuken?

bexie-blond-lekker-en-naakt-01 bexie-blond-lekker-en-naakt-02

banner-photodromm

bexie-blond-lekker-en-naakt-03 bexie-blond-lekker-en-naakt-04 bexie-blond-lekker-en-naakt-05 bexie-blond-lekker-en-naakt-06 bexie-blond-lekker-en-naakt-07 bexie-blond-lekker-en-naakt-08 bexie-blond-lekker-en-naakt-09 bexie-blond-lekker-en-naakt-10 bexie-blond-lekker-en-naakt-11 bexie-blond-lekker-en-naakt-12