Kathrynn St. Croix heeft nog net aan de tijd om haar kopje koffie op te drinken want een blik op de klok verteld haar dat haar minnaar elk moment voor de deur kan staan. De huisdeur kan ze vanaf de bank openmaken zodat ze geen tijd hoeft te verspillen door helemaal voor hem open te gaan doen. Ze ligt al helemaal naakt klaar, en aan voorspel doet ze niet, dus kunnen ze gelijk er tegenaan.

Een kopje koffie en dan naakt

Tijd is geld, want Kathrynn is een druk bezette vrouw die voor haar nieuwe lover met moeite en gaatje in haar agenda kon vinden. Als hij haar binnen een half uur naar twee orgasmes heeft geneukt en zij zijn dikke pik heeft afgezogen is het alweer tijd voor hem om te gaan. Ze geeft hem nog vluchtig een kusje op de wang en vraagt of hij volgende week op dezelfde tijd weer kan langskomen.

Ze neemt een douche, pakt een nieuw kopje koffie en het ritueel herhaalt zich weer. Ze ligt weer naakt op de bank en wacht ongeduldig tot de deurbel gaat. De buurvrouw heeft altijd de vervelende gewoonte om niet op de afgesproken tijd langs te komen en het natte kutje van Kathrynn moet hoognodig gelikt worden.

De blonde schoonheid werpt nog één blik in haar agenda en doet die met een zucht weer dicht. Misschien dat ze iets teveel neuken en sex op één dag heeft ingepland, want ze ziet dat ze een dubbele afspraak met de buurman en de wijkagent heeft gemaakt. Daar weet ze waarschijnlijk wel weer een mouw aan te passen, want een trio op z’n tijd is ook niet verkeerd.

Zoals we al aangaven, Kathrynn St. Croix is een drukbezette vrouw.

heet en onderdanig op de webcam

kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-00 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-01 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-02 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-03 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-04 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-05

Milfs willen neuken

kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-06 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-07 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-08 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-09 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-10 kathrynn-st-croix-horny-hot-blonde-with-firm-tits-11