Na de overweldigende hoeveelheid reacties op onze laatste twee items waarin de lesbische seks een hoofdrol vertolkte hebben we besloten om gewoon nog meer babes neer te zetten die elkaar wel heel erg lief vinden. Dit keer zijn het Tiffany en Nina die hun vleselijke lusten ten opzichte van elkaar niet meer kunnen onderdrukken.

Lief

Van de twee mailtjes die we binnenkregen over de vrouwenliefde konden we er eentje gelijk doorsturen want die was verkeerd geadresseerd en bleek uiteindelijk niet over vrouwelijke verlangens te gaan maar over dikke tieten. In het andere mailtje was kort maar krachtig te lezen waarom we meer vrouwen op de site moesten zetten die een beetje beffen niet uit de weg gaan: “Doe eens meer geile wijven die seks met elkaar hebben!“. Hoe overweldigend wil je het als reactie hebben.

Wij luisteren natuurlijk graag wat onze fans willen dus hierbij de “geile wijven” die “seks met elkaar hebben“. Wel stijlvol natuurlijk, dus niet dat ze met een dubbelzijdige dildo elkaars vagina bewerken, maar wie weet, als er vraag naar is.

lesbische-seks-lekkere-babes-01 lesbische-seks-lekkere-babes-02 lesbische-seks-lekkere-babes-03 lesbische-seks-lekkere-babes-04 lesbische-seks-lekkere-babes-05 lesbische-seks-lekkere-babes-06

babes-banner-450

lesbische-seks-lekkere-babes-07 lesbische-seks-lekkere-babes-08 lesbische-seks-lekkere-babes-09 lesbische-seks-lekkere-babes-10 lesbische-seks-lekkere-babes-11 lesbische-seks-lekkere-babes-12 lesbische-seks-lekkere-babes-13 lesbische-seks-lekkere-babes-14 lesbische-seks-lekkere-babes-15 lesbische-seks-lekkere-babes-16