Het is even een binnenkomer, gelijk vol zo’n prachtig kutje in beeld maar dat is hoe Ella rolt. Gewoon niet moeilijk doen maar gelijk de vagina erin gooien. Het is overigens geen afleidingsmanoeuvre omdat de rest van Ella wat tegenvalt, helemaal niet zelfs om eerlijk te zijn.

Kutje

Ella is van het slag blond en mooi waar je graag iets intiemer kennis mee zou willen maken. Dat je hoofd niet alleen maar tussen haar grote borsten terechtkomt maar dat ook de lagere regionen, het kutje, en waarom ook niet, haar lekkere kontje, niet vergeten worden. Zelf ziet ze er ook wel uit alsof de lagere regionen, de piemel in dit geval, aan de beurt komen. Waarna het knappe gezicht van deze blonde dame zeker niet vergeten wordt.

Een beetje omslachtig uitgelegd met de “hogere” en “lagere” regionen maar het algehele idee is wel duidelijk. Ella is een blond lekker ding met grote tieten, een lekker kontje en een geil kutje. Zo hadden we het ook kunnen omschrijven maar dan wordt de dichterlijke vrijheid wel enigszins gelimiteerd.

ella-bloot-en-grote-tieten-001 ella-bloot-en-grote-tieten-002 ella-bloot-en-grote-tieten-003 ella-bloot-en-grote-tieten-004 ella-bloot-en-grote-tieten-005 ella-bloot-en-grote-tieten-006 ella-bloot-en-grote-tieten-007

femjoy-banner-700

ella-bloot-en-grote-tieten-008 ella-bloot-en-grote-tieten-009 ella-bloot-en-grote-tieten-010 ella-bloot-en-grote-tieten-011 ella-bloot-en-grote-tieten-012 ella-bloot-en-grote-tieten-013 ella-bloot-en-grote-tieten-014 ella-bloot-en-grote-tieten-015 ella-bloot-en-grote-tieten-016