Monica Pietrasinska, we zijn even onder de indruk, in sexy lingerie


Je gelooft het niet, maar toen de foto’s van Monica Pietrasinska integraal op onze redactie binnenkwamen op het enorme scherm dat we aan de muur hebben hangen, waren we even heel erg onder de indruk. Wat een mooie vrouw en wat een sexy lingerie heeft ze aan. En niet één lingeriesetje, het lijkt wel alsof ze net een lingeriewinkel heeft leeg gekocht.

Monica Pietrasinska, wat een mooie vrouw

We vielen van de ene opwinding in de andere en onze redactie milfen hebben het druk gehad om de opgekropte verlangens door te slikken. Ons nieuwe doel is zoveel mogelijk van deze Monica Pietrasinska te pakken te krijgen want ze is niet mis.

Zouden we nog aan “De Mooiste Vrouwen Verkiezing” gedaan hebben, dan hadden we hoe dan ook Monica naar een eerste plaats gestemd.

Maar goed, dat is onze mening, we zijn benieuwd of ze net zoveel indruk maakt op jullie. Dat is namelijk ook best belangrijk enzo.

mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-00 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-01 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-02 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-03 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-04 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-05 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-06

mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-07 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-08 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-09 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-10 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-11 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-12 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-13 mooie-vrouw-heeft-veel-lingeriesetjes-14

 

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 887


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Rood haar, geil brilletje, doorkijkjurkje en grote tieten

We rekenen het doorkijkjurkje van Justyna even tot lingerie, want we hebben zomaar het vermoeden dat ze er niet mee...

Sluiten