Eén keer in de week seks zorgt ervoor dat vrouwen langer leven 📷

5/5 (1)

Het onderstaande bericht mag je gewoon uitprinten, zonder de NSFW-Balk, en achteloos aan je vrouw of vriendin laten lezen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen langer leven als ze één keer in de week seks hebben, zelfs als ze geen plezier aan het neuken beleven.

Eén keer in de week seks

De seks zorgt ervoor dat de stress bij vrouwen minder wordt en ze beter bestand zijn tegen ziekte. Het is een wetenschappelijk onderzoek, dus moeilijk te weerleggen door je eega. Het komt uit de koker van onderzoekers van de Universiteit van Californië in San Francisco. Die hebben 129 vrouwen met langdurige relaties nader bekeken en daaruit kwam naar voren dat seks een gunstige invloed heeft op het herstellend vermogen en behoud van DNA. Dit komt door de stoffen die vrijkomen tijdens de seks. Dit alles leidt tot een langer leven.

Seks, ook beter voor het hart bij mannen

Die ene keer seks in de week zorgt er ook voor dat de mannelijke partner ook een paar jaartjes extra mee kan. Het blijkt namelijk dat als mannen vaker seks hebben, dat beter is voor hun hart. Het National Defence Medical Centre in Taiwan adviseert tegenwoordig zelfs aan mannen met hartproblemen dat ze meer seks moeten hebben.

NSFW-Balk. Seks in het ziekenhuis

Dit is een mooie voor de NSFW-balk, waar we iets heel toepasselijk voor hebben gevonden. Een dokter, een kinky verpleegster, een neukmachine en een geile patiënte zijn de ingrediënten voor geile seks in het ziekenhuis. Een plek waar je als man of vrouw minder terecht zal komen als er maar elke week geneukt wordt. Voor de liefhebbers, de dames in kwestie zijn Abella Danger en Jasmeen Lefleur.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 785Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sportieve vrouw met grote borsten
Natasha Nice, een sportieve vrouw met grote borsten, helemaal naakt

Natasha Nice gaat graag naar de plaatselijke sportschool in een zo strak mogelijk pakje. Het liefst zou ze naakt gaan,...

Sluiten