Seksjuf: “zijn cijfers werden beter” 📷


5/5 (2)

Een knappe voormalige lerares die seksjuf was geworden, zit in de gevangenis omdat ze seksueel contact met drie jongens tussen de leeftijd van 16 en 17 jaar heeft gehad. Ze verdedigt zichzelf nadat één van de ouders een rechtszaak tegen haar en het schooldistrict is begonnen. Volgens de ouders deed de school helemaal niets toen er van andere werknemers van de school klachten kwamen over het gedrag van de seksjuf ten opzichte van de leerlingen.

Seksjuf verdedigt zichzelf

Volgens de lerares, Brianne Altice, zou de 16-jarige leerling wiens ouders nu de rechtszaak aanspannen, nogal een dwarsligger zijn. Uiteindelijk kwam de leerling bij haar voor advies over de relatie met zijn ouders. Altice zou verteld hebben dat hij beter moest communiceren met zijn ouders en zijn best moest blijven doen op school.

Ze voegde er aan toe dat tijdens het jaar dat ze les aan hem gaf zijn cijfers beter werden. De lerares liet verder weten dat ze nooit kwaadaardige bedoelingen gehad heeft ten opzichte van de leerlingen.

In 2013 verklaarde ze schuldig te zijn aan het betasten van de genitaliën van drie leerlingen tussen januari en september van dat jaar.

De NSFW-Balk. Naakte lerares met grote tieten heeft seks

Eigenlijk een beetje standaard bij een bericht over een lerares die seksjuf geworden is. Een pornoster of online naakt mevrouw die voor de foto’s als lerares door het leven gaat. Dit keer een naakte lerares met grote tieten die seks heeft.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 817


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Incest moeder wil liefdesbaby van eigen zoon 📷

Een 51-jarige moeder die 30 jaar geleden haar zoon had afgestaan, heeft hem weer ontmoet en de twee hebben een...

Sluiten