Een hulplerares van 46 jaar uit Stratford, Connecticut, staat voor de rechter omdat ze een een seksuele relatie heeft gehad met een 15-jarige leerling. De getrouwde vrouw had zelfs seks met de minderjarige jongen in de relaxkamer van haar echtgenoot.

Hulplerares heeft seks met minderjarige leerling

Dat was niet de enige plek in het huis waar de twee seks hadden, want het hele huis werd zo’n beetje opnieuw ingewijd door de twee. De twee bleken ook van spanning te houden want op diverse plekken in het dorp waar ze woonden gingen ze ook van bil. De sekspret kwam uiteindelijk ten einde toen de twee betrapt werden door de echtgenoot van de 46-jarige vrouw. De goede man dacht dat er een inbreker in het huis rondliep maar het bleek zijn vrouw te zijn die seks met haar hele jonge minnaar had.

De vrouw gaf de jongen 900 dollar zodat hij zijn mond zou houden over hun verboden vleselijke relatie. Nadat het verhaal uiteindelijk toch was uitgekomen vond de politie DNA van de vrouw in het ondergoed van de jongen. Volgens laatstgenoemde had hij de hulplerares zelf zwanger gemaakt, maar had ze een miskraam gehad.

De NSFW-balk. Een geile lerares met grote tieten

Het begint een beetje standaard te worden, met al die leraressen, onderwijsassistentes en hulpleraressen die seks met een leerling hebben, een serie foto’s van een online naaktmevrouw die voor even als geile lerares door het leven gaat. Ze heeft niet met het bovenstaande stukje nieuws te maken, maar is een soort van natte droom die je vroeger graag voor de klas had gehad.

Mocht je hier per ongeluk gekomen zijn via de zoekmachines, onder de NSFW-balk zijn naaktfoto’s te vinden, dus kijkt je vrouw mee of iets dergelijks, dan is het verstandig om niet te klikken.