Zouden we potverdikkie bijna vergeten dat het Woensdag Lingeriedag is, en dat terwijl we hier verzot zijn op mooie lingerie, panty’s, hoge hakken en alles wat er bijkomt. Daarom schakelen we vlug over naar ene Danielle D die leren lingerie aanheeft. Een korset zonder cup waardoor je haar mooie borsten direct te zien krijgt, een leren slipje, maar geen leren jarretels en panty’s. Die zijn van gewoon materiaal.

Leren Lingerie

Natuurlijk leuk dat we ons focussen op de leren lingerie, kom je ook niet elke dag tegen, maar laten we Danielle D niet vergeten. We hebben namelijk niet zomaar iemand die zich sexy heeft aangekleed. Het haar van deze schoonheid is een teintje rood, dus we vermoeden dat ze een seksbeest in bed is. Ze heeft een leren halsband om, wat niet alleen handig is bij het vastbinden, het verraadt ook dat ze er wel pap van lust.

Het lijkt ons heerlijk om haar lange benen in onze nek te hebben liggen en ze heeft ook nog eens een paar mooie billen. Echt een lekker kontje waar je, als die lange benen niet meer in je nek liggen, heerlijk over kan klaarkomen.

Al met al hebben we dus een toppertje in huis

Geile webcamsex op camspower

danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-01 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-02 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-03 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-04 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-05 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-06

Rouze Sexy Luisterverhalen

danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-07 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-08 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-09 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-10 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-11 danielle-d-leather-corset-jarretels-and-pantys-12