Milfs, geile moeders, webcam sex


Suzie is nog maar net van de schrik bekomen dat ze MILF is geworden en nu ligt er ook nog eens het verwachtingspatroon dat ze een huisvrouw gaat worden. Nog geen jaar geleden was deze 31-jarige schoonheid elk weekend aan het stappen en had meer dan genoeg on-night-stands gehad om in haar seksuele behoeften te voorzien.

MILF probeert huisvrouw te worden

Maar opeens was daar de verliefdheid, en dan niet eens één van de spierballen jongens waar ze normaal voor ging, maar een gewone man. Zelfs een beetje een nerdy type. Ze was hem tegen het lijf gelopen tijdens een nachtje heftig stappen in de clubs in Londen. Hij was daar duidelijk niet op z’n plaats en begon de romance door haar drankje om te gooien. Met een rood hoofd van schaamte bestelde hij vlug een nieuwe voor haar die hij in al zijn zenuwachtigheid opnieuw omgooide. Om erger te voorkomen liep ze maar met hem mee naar de bar om hem te helpen de bestelling te doen.

Als je hem wat andere kleren aan zou doen en hij zou een bezoekje aan de kapper brengen, dan wordt het nog wel wat, dacht ze bij zichzelf. Ze werd zelfs een beetje vertederd door de stuntelige pogingen van hem om een gesprek te beginnen. Hij was duidelijk niet van haar klasse en ze wilde zich net omdraaien toen ze nog eenmaal in z’n ogen keek, en ze kreeg een raar gevoel in haar maag.

OMG, ze was toch niet verliefd aan het worden“, ging er door haar heen. Ze ging naast de man aan de bar zitten om eens te horen of het niet een volledige klaplul was en hij zag z’n laatste strohalm en pakte al zijn moed bij elkaar en vroeg of ze misschien zin had om mee te gaan naar de kroeg aan de overkant waar het een stukje rustiger zou zijn, zodat ze konden praten.

Normaal had ze hem recht in zijn gezicht uitgelachen, maar er begon zich een knoop in haar maag te vormen en ze wilde eigenlijk niets liever dan de avond met hem doorbrengen. Ze liep naar haar vriendinnen toe en wees naar haar nieuwe uitdaging. Die barsten spontaan allemaal in lachen uit en Suzie wist dat ze nu de keuze moest maken, of haar “glamour” vriendinnen of de kans op een verliefdheid.

Ze lachte even vrolijk mee en liep toen naar blijkbaar de man van haar dromen toe, haar vriendinnen verbouwereerd achter latend. Als het niets werd kon ze het morgen altijd weer goedmaken, maar dat vond ze nu even niet van belang. Gearmd liepen de twee naar de kroeg aan de overkant en het bleek dat haar gevoelens haar niet in de steek hadden gelaten. Het was een lieve aardige man, intelligent en een goede gesprekspartner.

Uiteindelijk belanden ze bij elkaar in bed, niet die avond want hij was heel galant geweest en had haar alleen maar een afscheidskusje bij de voordeur gegeven terwijl zij het liefst zijn pik in haar mond had gehad om al het zaad er uit te zuigen. Wat ze wel had was een afspraak voor de volgende dag om lekker uit eten te gaan en ze wist het nu zeker, ze was op de één of andere rare wijze verliefd geworden. Hij had een gezellig Italiaans restaurant uitgezocht en haar daarna meegenomen naar de film en voor een afzakkertje naar zijn stamkroeg, waar al zijn vrienden hem met open mond aankeken. Hoe was dit mogelijk?

Na nog een date vond ze het de hoogste tijd om eindelijk seks te hebben en ze wist dat het van haar af moest komen. Nadat ze naar de film waren geweest en een taxi hadden gepakt, kroop ze dicht tegen hem aan en begon zachtjes over zijn lul te wrijven.  “Ga je met me mee lieverd“, fluisterde ze in zijn oor, “ik wil seks met je“. Ze had allang begrepen dat subtiele hints niet zouden werken en besloot de frontale aanpak te nemen.

Dat bleek te werken en nog geen kwartier later lag ze op bed en werd gevuld met een pik die langer en dikker was dan ze gedacht had. Hij bleek een enthousiaste minnaar te zijn, naar ze later had begrepen kwam dat vooral omdat hij zoveel porno op het internet had gezien, dat hij theoretisch zeer goed onderlegd was. Na vier keer te zijn klaargekomen wist ze het zeker, met deze man wilde ze trouwen en kinderen hebben. Dan zou ze een “”Milf” worden dacht ze giechelend bij zichzelf. Ze wist namelijk dat ze gewoon een geil lekker wijf was en dan zou ze een geil lekkere moeder worden.

Huwelijk

Hij vroeg haar ook die ochtend na de seks gelijk ten huwelijk en zonder ook maar te aarzelen zei ze ja. Ze werd voorgesteld aan zijn ouders en vrienden en kreeg de schrik van haar leven toen ze voor het eerst naar zijn huis gingen. Ze hadden het eigenlijk niet zoveel over zijn werk gehad, behalve dan dat hij een bedrijfje had dat iets met het internet deed. Hij zou wel websites maken of iets dergelijks, een beetje geklooi in de marge.

Zelf had ze een goeie baan in de marketing en samen zouden ze vast een leuk huisje kunnen kopen waar ze een gezinnetje zouden kunnen stichten. Toen ze het enorme landhuis zag waar ze op afreden dacht ze dat ze in de maling genomen werd. Ze vond het absoluut niet grappig en werd zelfs een beetje boos, totdat hij met de afstandsbediening de garage open deed en ze zag dat er drie hele dure auto’s in stonden. De auto waar ze in zaten was een normale middenklasser die, naar later bleek, van zijn chauffeur was. Hij wilde niet dat ze om zijn geld met het zou gaan, want dat bleek hij meer dan genoeg te hebben. Zijn “bedrijfje” was zijn tweede succesvolle poging om de wereld te veroveren. Zijn eerste had hij voor bijna 150 miljoen verkocht aan één van de grotere sociale netwerken. De tweede startup die hij was begonnen werd nu al ingeschat op een half miljard, en het zou volgens hem niet al te lang meer duren voordat hij ook die zou verkopen en met pensioen zou gaan. Konden ze lekker de wereld over reizen of iets dergelijks.

Die avond lag ze bij hem in een bed, waar die van haar drie keer in paste en nam zijn dikke lul in haar mond en beet er niet al te zacht in. Hij keek haar verschrikt aan en nadat ze zijn pik uit haar mond had laten glijden zei ze met een stem die geen tegenspraak duldde, dat dit de laatste keer was dat ze een geheim voor elkaar hadden. Hij knikte alleen maar van ja, waarop ze zich over zijn lul liet glijden en haar cup 34D tieten in zijn gezicht duwde. Dat was tevens de avond dat ze zwanger werd en na een jaar was ze niet alleen getrouwd, maar ook moeder van een kind.

Ze probeerde om een soort van huisvrouw te worden, want werken hoefde ze nooit meer. Ze kon alleen niet koken en er bleek zoveel personeel rond te lopen dat ze niet echt hoefde te schoonmaken. Het enige waar ze wel heel goed in bleek te zijn was moeder zijn, en in lingerie bij de buitendeur op haar man wachten zodat ze hem, nadat hij een dag hard had gewerkt, kon klaarpijpen. Daarna trok ze hem mee de slaapkamer in en wilde ze geneukt worden totdat ze sterretjes zag. Het bleek het geheim van een uiterst succesvol huwelijk te zijn.

?wi=339495&ws=seme

suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-01 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-02 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-03 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-04 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-05 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-06 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-07 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-08 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-09 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-10 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-11 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-12 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-13

?wi=339495&ws=seme

suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-14 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-15 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-16 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-17 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-18 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-19 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-20 suzie-hot-milf-cup-34D-tits-naked-21