Gewoon, babes, seks en naakte vrouwen 📷

5/5 (2)

Ondanks dat de heersende mening over de redactie van Seks Met richting: “ze zijn de hele dag met hun pik aan het spelen“, komt er af en toe ook nog eens wat nuttigs uit onze handen. Dat met de pik spelen en laten spelen door de redactiemilfen klopt wel een beetje, want we moeten ons kunnen inleven in de emoties van onze bezoekers als ze de site bezoeken. In ieder geval, we hebben iets compleet nieuws opgezet, waarvan we denken dat het wel gewaardeerd gaat worden. Zeker gezien de hoeveelheid babes, seks en naakte vrouwen er in voorkomen.

Babes, seks en naakte vrouwen

We krijgen van onze sponsors, de pornoboeren waar we het materiaal van binnenkrijgen, steeds meer mooie naakte vrouwen, babes en seksvideo’s en foto’s opgestuurd. Daarvan gebruiken we maar een gedeelte, want als we alles neer moesten gaan zetten, dan kunnen we nog wel een paar mensen aan gaan nemen. We vonden het alleen zonde dat er verder niets met het materiaal gedaan werd, dus hebben we een nieuwe sectie opgezet, waarin deze mooie dames een prominente plek hebben gekregen.

Het is teveel om op te noemen wat je tegenkomt, van geile trio’s, tot naakte tatoeages babes en andersoortige mooie vrouwen. De links gaan naar mooie gallery’s en videopagina’s, zonder al te opdringerige advertenties, dus is het een waar klikfestijn. Er zit verder geen volgorde of structuur in, we zetten alles wat we binnenkrijgen gewoon achter elkaar neer. We zijn wel zo vooruitstrevend geweest om aan te geven of het om een video, foto’s of beiden gaat en we hebben er een zoekdingetje ingemeubeld.

Het zijn er best veel

Het onderstaande overzicht geeft een beetje weer wat je kan verwachten. We zijn de afgelopen tijd druk ermee bezig geweest en hebben 30 links per pagina staan en we zijn al bijna aan het einde van pagina 10. Ga er dus maar even voor zitten, eventueel alvast met de broek naar beneden, voor de overvloed aan vrouwelijk schoon.

Mocht je een dame tegenkomen waarvan je denkt: “Daar zou ik meer van willen zien“. Geef dat dan door via onze contactpagina en als het een beetje meezit zetten we haar op de voorpagina van de site.

Genoeg geluld, hier is de link naar de nieuwe pagina te vinden. We hebben de link ook onder de Seks Met Specials gezet, in de zijbalk onder de naam “Gewoon, babes en seks“, zodat het eenvoudig terug te vinden is.

Veel plezier!


Gewoon veel babes, seks en naakte vrouwen

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , ,Aantal keer bekeken: 962Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This