Laten we eerlijk zijn, als Shyla Stylez waar dan ook les gegeven had, dan was het aantal gevallen van spijbelen onder jongens tot een nulpunt gedaald. Niet dat ze veel geleerd zouden hebben, want als je zo’n juf met dikke tieten hebt, dan is de kans klein dat de blik langer dan een paar seconden richting het bord gegaan is.

Geile juf met dikke tieten

De ouderavonden zouden ook een stuk drukker zijn en voornamelijk vaders zouden een gesprek aangevraagd hebben met de wiskundelerares, zelfs als daar geen enkele reden voor geweest zou zijn. Sommige pappa’s schijnen zelfs zover gegaan te zijn, dat ze aan hun kinderen gevraagd hebben waarom ze zulke hoge cijfers voor wiskunde halen. Of ze niet eens een paar keer een onvoldoende kunnen scoren.

De moeders zijn wat minder te spreken over de lerares met de grote borsten, want ze krijgen opeens een stuk minder aandacht op het schoolplein terwijl er tegenwoordig toch opeens verdacht veel vaders hun kinderen komen ophalen. Zelfs als ze pal tegenover de school wonen.

Het is maar goed dat ze niet weten dat de juf met de dikke tieten, als de school verlaten is, helemaal naakt gaat in het klaslokaal om op haar bureau te gaan masturberen. Dan zouden zelfs de vaders onder ede verklaren dat ze een onvoldoende hebben gehaald en toch echt moeten nablijven.

heet en onderdanig op de webcam

hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-00 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-01 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-02 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-03 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-04 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-05 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-06 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-07

Milfs, geile moeders, webcam sex

hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-08 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-09 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-10 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-11 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-12 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-13 hot-teacher-with-big-tits-naked-in-the-classroom-14