Knappe vrouw die gaat scheiden, heeft een goede advocaat nodig


5/5 (4)

Dani Daniels wil gaan scheiden van haar man, maar ze heeft een klein probleem. Hij is degene met al het geld en op een slinkse manier heeft hij haar de toegang ontzegd tot al hun rekeningen. Haar credit cards doen het niet meer en het is dat ze wat geld opzij gezet had voor noodgevallen, want anders had ze niet eens een hotel kunnen nemen. Haar bijna ex-man had er via zijn advocaat voor gezorgd dat ze ook niet meer het huis binnen mocht en als het aan hem lag zou ze geen dubbeltje krijgen.

De knappe brunette had snel een goede advocaat nodig om tegengas te kunnen bieden aan de juridische strijdmacht die haar man tot zijn beschikking had. Ze had alleen niet genoeg geld om er eentje te kunnen betalen. Ze wist dankzij een vriendin wie ze moest hebben, maar ze werd niet vrolijk toen ze zijn uurtarieven had opgezocht. Zelfs al zou ze in een tentje gaan slapen, dan kon ze hem nog niet betalen. De tijd begon echter te dringen, dus ze moest snel met een oplossing komen.

Een goede advocaat is duur

Ze besloot om haar vrouwelijkheid in de strijd te werpen. Dani kon als geen ander mannen om haar vinger winden, maar zo’n doorgewinterde advocaat zou waarschijnlijk een taaie dobber worden. Ze had echter geen andere keuze en ze belde op om een afspraak te maken. Ze had op zijn website een foto van hem gezien en ze moest zeggen dat ze het helemaal niet erg zou vinden als hij haar zou neuken. Op die manier hoefde ze zakelijk en privé niet gescheiden te houden.

De volgende dag kon ze al terecht en ze had zich dressed to kill aangekleed. Een strak jurkje met daaronder mooie zwarte lingerie. De advocaat stelde zich voor als Floris en luisterde naar haar verhaal. Hij kende haar man wel en het bleek dat hij hem een grote eikel vond. Dat was alweer meegenomen dacht Dani, die op de man af vroeg of hij haar wilde helpen en dat hij het geld op een later tijdstip zou krijgen, als ze met een florissante vergoeding en alimentatie de rechtbank uit zou lopen.Voor alles is een oplossing

Floris keek haar bedenkelijk aan en zei dat dit niet de normale gang van zaken was. Dani ging verleidelijk op het bureau van de advocaat zitten en vroeg of er niet iets te regelen viel. Ze liet de bandjes van haar jurk van haar schouders afglijden en Floris wist gelijk wat de bedoeling was. Vanaf het begin dat Dani zijn kantoor was binnenkomen lopen had hij haar al willen neuken en nu bood deze mooie vrouw zich op een presenteerblaadje aan. Deze kans liet hij niet aan zich voorbijgaan. Niet alleen kon hij haar man, aan wie hij een hekel had, een hak zetten, als bonus kon hij haar ook nog eens goed neuken.

Hij hoefde niet lang na te denken en zei dat hij haar ging vertegenwoordigen en dat ze de zakelijke details later wel door zouden nemen. Dani kon haar geluk niet op en had gelijk haar strakke jurkje helemaal uitgetrokken en zoende Floris in zijn nek. Die was ondertussen opgestaan en Dani besloot om hem eens goed te gaan verwennen. Ze was op haar knieën voor hem gaan zitten en knoopte zijn pantalon los. Hij had een mooie grote pik, een pluspunt, die ze gelijk in haar mond nam en ze begon hem geil te pijpen.

Ze kon haar geluk niet op. Ze had het voor elkaar gekregen dat de beste advocaat van de stad haar ging vertegenwoordigen en ze zou eindelijk weer eens een keer goede seks hebben.

Ze wordt goed over zijn bureau geneukt en meer

Dani Daniels gaat scheiden van haar rijke man die alle touwtjes in handen heeft. Ze gaat op zoek naar een goede advocaat die haar kan helpen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.002


Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 31 tot 45 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, van een blonde beachbabe tot een blote verbouwing

We beginnen deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" met Yasmin, een geile blonde beachbabe. We eindigen met Natalia...

Sluiten