Een toevallige voorbijganger op het strand is druk bezig met zijn videocamera, als hij twee vrouwen in het vizier krijgt die topless in de branding hun ding aan het doen zijn. Dat is natuurlijk machtig interessant en hij raakt dan ook in gesprek met ze. Een kort gesprek want er is nog geen minuut voorbij of hij is al met één van de twee dames aan het zoenen en een seconde of 30 later zijn de twee vrouwen met elkaar aan het zoenen. Tijd voor een stukje ouderwetse Sex on the Beach.

Sex on the Beach, een geil trio

De gebeurtenissen volgen elkaar vervolgens in een rap tempo op, en is de tijd tussen het spelen met de tieten en het pijpen bijna te verwaarlozen. Ondertussen blijven de dames, Ellen Saint en Sandy Styles, ook genoeg aandacht aan elkaar besteden en krijgt één van de lekkere dingen de grote pik in haar kutje terwijl ze haar beste vriendin aan het beffen is. Er worden een aantal standjes uitgeprobeerd en uiteindelijk zitten de twee blonde dames op hun knieën om de traditionele facial te krijgen.

We blijven met deze “Sex on the Beach” pornovideo lekker in het mooie weer zitten, en de toon is gelijk een beetje gezet. Als je al begint met een trio op het strand, dan beloofd dat wat voor de rest van het sexvideo’s van vandaag.

Ellen Saint is met haar seksspeeltjes bezig

Van een van de blonde sletjes, Ellen Saint, hebben we wat foto’s opgeduikeld waar op te zien is dat ze met haar seksspeeltjes aan de gang gaat. Ze trekt overigens eerst haar sexy lingerie uit voordat ze gaat masturberen.

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen
———————–

Want waarom zou je met één vrouw sex op het strand hebben?