Frontaal naakt gaan is één van de hobby’s van de mooie Millis A. De blondine is zelfverzekerd en heeft geen problemen met haar lichaam, in tegendeel zelfs, ze is er heel erg tevreden over en bij dat laatste sluiten wij ons aan. Wij zijn ook erg tevreden over het mooie lijf van deze knappe blondine.

Frontaal naakt, blondine is mooi

Het enige minpuntje dat we kunnen vinden is dat ze haar hobby niet bij ons op de redactie uitvoert. We hebben namelijk nog geen echt entertainment en de Oudjaarsborrel gaat over een uurtje al beginnen. Er is natuurlijk wel iets te beleven, want “zij van de overkant” en de buurtmilf gaan aan Lesbisch Karaoke doen.

We weten nog niet precies hoe het in z’n werk gaat, maar we zagen wel dat de microfoons waterdicht zijn gemaakt. Verder hebben we nog een stripster ingehuurd en een vrouwelijke DJ met grote tieten die topless plaatjes draait. Best een aardig feestje, al zeggen we zelf, maar de stagiair bleek vergeten te zijn om de uitnodigingen te versturen. Hij doet vrij veel bij ons op de redactie, maar we zijn er nooit helemaal achtergekomen wat het precies is. In ieder geval is het niet werkgerelateerd, want de emails die we hem over de uitnodigingen verstuurd hebben, zijn niet aangekomen.

Volgens hem, en hij is de Wizzkid alhier, zou dat er mee te maken kunnen hebben dat alle emails die wij naar hem sturen automatisch naar de vuilnisbak gedirigeerd worden en vervolgens digitaal worden vernietigd.

Overigens is het niet zo’n groot probleem want we hadden voornamelijk de bezoekers van de buurtkroegen uitgenodigd en een stuk of 12 Victoria’s Secret Angels, wat van de pornomevrouwen die we op de site hebben staan en een aantal Playmates. We verplaatsen het feest, inclusief de Lesbische Karaoke, de stripster en de topless vrouwelijke DJ naar de buurtkroeg om de hoek. De uitgenodigde dames komen niet voor een dichte deur te staan, want we hebben een papiertje op de deur gehangen met een routebeschrijving naar de kroeg. Zou een beetje zonde zijn als de dames onverrichter zake weer terug zouden moeten gaan.

Als we Millis A wat eerder tegengekomen waren, hadden wij haar zeker uitgenodigd, want niets kan een feestje zo goed op gang brengen als een mooie blonde vrouw die frontaal naakt gaat. We zullen het met de foto’s moeten doen en dat is helemaal niet erg.

50 liefde datingsite

busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-01 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-02 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-03 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-04 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-05 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-06 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-07 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-08 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-09 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-10

geheime flirt spanning

busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-11 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-12 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-13 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-14 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-15 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-16 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-17 busty-blonde-with-big-tits-totally-naked-18