Vraag ons niet wat we op de Marie Claire deden, inderdaad een vrouwenmagazine, maar we kwamen een aardig onderzoek tegen. Datingsites houden nogal van dit soort onderzoeken, dus Parship heeft er weer eentje tegenaan gegooid. Er werd onderzoek gedaan naar de rol die geld speelt bij het zoeken van een partner. Het blijkt dat het merendeel van de deelnemers aan het onderzoek, zo’n 88 procent, liever de ware liefde vindt, dan dat ze een paar miljoen op de bankrekening hebben staan.

Merendeel van de vrouwen heeft liever goede sex

Dit is natuurlijk een beetje discutabel, want over het algemeen worden op dit soort vragen de maatschappelijke correcte antwoorden gegeven. Stel dat er iemand met een paar koffertjes voor de deur staat met daarin de miljoenen waar het in het onderzoek over gaat. Dan gaat toch een groot aantal vrouwen richting de slaapkamer, pakken ze de spullen van hun partner in en zetten die voor de deur, zodat duidelijk is dat hij naar iemand anders op zoek kan gaan. De tastbaarheid van geld doet een heleboel bij mensen. Een paar miljoen op de bankrekening is een aardige vergoeding om geen orgasme meer te hoeven faken, zodat het maar snel is afgelopen met de echtelijke sex.

Gelukkig zijn er een aantal vrouwen die naar volle waarheid antwoord geven in dit soort onderzoeken en dat is de “één op de vijf” groep, die aangeeft liever een rijke partner te hebben dan een paar hemelstormende orgasmes per nacht. Als je toch veel geld hebt, dan kan je een tuinman in dienst nemen, iemand die het zwembad schoonhoudt en een klusjesman. We weten door onze pornovideo tube dat een vrouw dan nog steeds goede sex kan hebben, alleen niet met hun partner.

En, als we er een ander onderzoek tegenaan gooien, hoeveel wordt er dan nog eigenlijk aan sex gedaan? Daaruit blijkt namelijk dat 60% van de vrouwen liever met hun computer of smartphone bezig zijn dan dat ze het genot van goede sex verder uitdiepen. Als we die cijfers bij het bovenstaande onderzoek optellen blijkt dat eenvijfde deel van de vrouwen liever een rijke partner heeft, drievijfde van de dames liever achter de computer zit en een schamele eenvijfde gedeelte naakt op bed ligt te wachten tot hun man thuiskomt van kantoor.

We kunnen dus tot de conclusie komen dat geld en computers funest voor je seksleven zijn. Behalve dan als je als man zijnde veel geld hebt, dan komt het met de sex ook wel goed. Je neemt dan gewoon vijf minnaressen, zodat er altijd eentje is die zin heeft in goede sex.

NSFW-balk. Wat is goede sex?

We bekijken de definitie van goede sex even vanuit het mannelijk perspectief, want we zijn geen Marie Claire, maar toch meer een mannensite. Dan kunnen we stellen dat gepijpt worden door twee vrouwen met grote tieten zeker binnen het kader van de definitie valt. Laura en Felicia en een meneer met een grote piemel vinden het geen enkel probleem om dat onder de NSFW-balk te visualiseren. Dan zie je ook dat de dames zeer gelukkig zijn met de sex en de facial die ze hebben gekregen, die glimlach is niet van hun mond te slaan.