Lauren Crist is zich ervan bewust dat Feng Shui en lingerie samengaan. Ze heeft een stukje harmonie en rust weten te creëren door de kleur van haar kapsel overeen te laten komen met de kleur van de lingerie die ze aanheeft. Als je het gevoel hebt dat je wel heel relaxed naar deze mooie vrouw aan het kijken bent, dan klopt dat dus aardig. Dat is dus niet omdat je echtgenote wat slaappillen door je koffie heeft gedaan omdat ze nog langs de buurman moet later op de avond, het is de energie die naar de juiste plekken aan het stromen is.

Lauren Crist in geile zwarte lingerie, totally Feng Shui

En met dat energie naar de juiste plekken stromen bedoelen we dus niet per se Den Leuter mee, die waarschijnlijk fier overeind staat tijdens het bekijken van de foto’s van deze mooie vrouw. Het zit allemaal een stuk dieper. Dat plop geluid dat je hoort zijn je chakra’s die terugspringen naar de goede plek en die extra felle kleuren zijn niet een upgrade van je monitor, het is je aura die in balans aan het raken is.

Als we nog meer foto’s hadden neergezet dan hadden de energiebronnen zich gekanaliseerd richting een orgasme met een dusdanige uitbarsting dat je zelf een pornobril op had gemoeten om het spul niet in je ogen te krijgen. Daarom zijn we heel voorzichtig, want we weten wat we met de mooie dames teweeg kunnen brengen, zonder dat er zelfs maar Feng Shui aan te pas komt. Laat staan als we hierna een vrouw met rood haar in rode lingerie hadden neergezet. Dan had je vrouw, na haar vijfde multipele orgasme, gewenst dat ze slaappillen in je koffie had gedaan.

50 liefde datingsite

lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-00 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-01 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-02 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-03 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-04 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-05 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-06

geheime flirt spanning

lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-07 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-08 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-09 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-10 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-11 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-12 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-13 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-14 lauren-crist-dark-haired-beauty-in-black-lingerie-15