50 plus liefde vinden

Zijn knappe vriendin wil sex

Hij is een beetje een workaholic, maar hij had beloofd dat hij tijdens de vakantie niet de hele dag achter zijn laptop zou gaan zitten. Dat ging op dag één dus al fout, want ze waren net een beetje gesetteld in hun hotel, toen hij zijn laptop tevoorschijn haalde en even wat ging doen. Zijn vriendin stond toch onder de douche, dus die zou niets doorhebben. Hij was zo druk bezig met het beantwoorden van emails, dat hij Jane, zijn vriendin, niets een de kamer had binnen horen komen.

Hij kwam er pas achter toen ze, gekleed in sexy zwarte lingerie, voor hem ging staan en zijn laptop dichtklapte. Hij protesteerde nog wat over een belangrijke email, maar hij had al snel door dat het een verloren zaak was en stiekem vond hij het eigenlijk niet eens zo erg.

“Je vriendin wil sex”, zei Jane alleen maar, toen ze aan de gang ging met het verwennen van haar vriend. Ze ging op haar knieën om hem te pijpen en liet zich eerst over het kleine bureautje nemen, voordat ze het de sex naar het bed verplaatsen waar hij haar naar een orgasme befte. Vervolgens bedreven ze de liefde en na haar tweede orgasme, voelde ze dat hij ook ging klaarkomen. Ze ging op handen en knieën op het bed zitten en pijpte hem klaar, terwijl ze hem geil aanbleef kijken. Natuurlijk slikte ze alles door, want ze vond zijn zaad heerlijk smaken.