Gigi Allens is een geile blonde echtgenote die, zoals op de foto’s te zien is, er vreselijk lekker uitziet in dure lingerie. Ze heeft nogal een hoge seksdrive en haar man is al wat ouder, twee factoren waarom ze de laatste tijd veel over vreemdgaan aan het nadenken is. Ze weet al met wie ze het zou gaan doen, haar donkere gespierde buurman, maar ze durft de stap niet te zetten. Ze houdt vreselijk veel van haar man en ze wil haar huwelijk niet in gevaar brengen. Haar probleem wordt vanzelf opgelost als ze ’s avonds in bed met haar man over seksuele fantasieën aan het praten is. Hij geeft heel voorzichtig toe dat hij het geil zou vinden als hij kon kijken terwijl ze door een andere man geneukt wordt. Hij zou het nog geiler vinden als ze daarna weer naar bed komt en hij haar kan neuken.

De donkere buurman versieren

De geile blonde echtgenote is in de zevende hemel en ze besluit gelijk de koe bij de hoorns te vatten. Het is nog vroeg in de avond, dus tijd genoeg om haar plannetje in werking te stellen. Ze vraagt nog een paar keer of ze echt met toestemming vreemd mag gaan en haar man weet haar ervan te overtuigen dat het een boost is voor hun seksleven. Eindelijk is ze overtuigd en trekt ze snel een mooi en duur lingeriesetje aan. Ze weet dat de donkere buurman haar wil neuken, maar zich altijd heeft ingehouden omdat ze een getrouwde vrouw is. Ze hoopt met al haar hart dat hij thuis is als ze alleen gekleed in haar kamerjas, met daaronder de sexy lingerie, via de tuin in zijn achtertuin terechtkomt. Ze ziet door het grote raam dat hij televisie aan het kijken is en ze besluit de kans te wagen. Ze klopt op het raam en als hij zijn hoofd omdraait laat ze de kamerjas van haar schouders glijden. Stephan, de buurman, weet niet wat hem overkomt en Gigi is blij dat ze ziet dat haar mooie lichaam zijn uitwerking niet mist.

Hij staat snel op en loopt naar de achterdeur om zijn buurvrouw binnen te laten. Hij wil wat zeggen, maar Gigi is hem voor en legt hem in een razend tempo uit wat de bedoeling is van haar sexy lingerie. Nadat ze uitgepraat is zoent ze hem vol op de mond en kijkt hem daarna verwachtingsvol aan. Stephan knikt alleen maar en pakt haar stevig vast. Hij begint te tongzoenen met haar en drukt zijn stijve pik, die goed voelbaar is door zijn broek heen, tegen haar aan en zegt: “let’s go

Voor het eerst een grote donkere pik in haar mond

Ze lopen via de achtertuinen weer terug naar het huis van Gigi en binnen aangekomen kunnen ze niet van elkaar afblijven. Ze maakt er een showtje van voor haar echtgenoot die via de beveiligingscamera’s op z’n tablet aan het meekijken is. Haar redenatie is simpel: “als hij er extra geil van wordt, kan ze vaker met toestemming vreemd gaan.” Uiteindelijk gaan ze samen de trap op naar één van de logeerkamers en komt ze bijna klaar als ze de enorme pik van Stephan in haar mond neemt. Die is bijna twee keer zo groot als die van haar echtgenoot en ze kan niet wachten totdat ze de dikke paal in haar natte kutje voelt. Ze gaat met haar benen wijd op bed liggen en Stephan begint haar naar haar eerste orgasme te neuken. Als ze hard is klaargekomen, gaat ze op haar handen en knieën op het bed zitten en kijkt geil achterom. Stephan kan niet wachten om haar in dat standje te neuken en ze voelt dat het niet lang zal duren of ze gaat voor de tweede keer klaarkomen. Bij haar man lukt dat nooit tijdens het neuken. Als hij haar kutje heeft volgespoten, dan moet hij haar altijd naar een orgasme beffen.

Ze blijft klaarkomen tijdens het neuken

Bij Stephan voelt het zo natuurlijk, dat ze het ene orgasme na het andere krijgt. Ze is hem geil aan het berijden en is helemaal klaar om zijn warme zaad in haar mond te proeven. Hij mag later op de avond in haar kutje klaarkomen, maar eerst wil ze het in haar mond en op haar grote tieten voelen. Als hij over haar gezicht is klaargekomen en ze het merendeel heeft doorgeslikt, is ze verbaasd dat Stephan haar weer omdraait en zijn harde pik tussen haar tieten duwt. Haar man moet altijd eerst een half uur tot drie kwartier bijkomen voordat hij weer een stijve krijgt. Ze vindt het heerlijk en ze laat het zelfs toe dat hij z’n grote pik in haar lekkere kontje duwt en haar anaal gaat neuken.

Als ze uitgeput na een avond vol wilde seks weer bij haar echtgenoot in bed gaat liggen. Met de klodders opgedroogde zaad nog op haar grote borsten, gaat ze met haar benen wijd liggen en laat ze zich neuken door haar man. Ze heeft de puf niet meer om actief mee te doen en blijft stil liggen terwijl ze de veel kleinere pik in haar kletsnatte kut voelt klaarkomen. Ze geeft hem een diepe zoen en draait zich vervolgens om. Haar hoofd ligt nog niet op haar kussen of ze is in een diepe slaap terechtgekomen en droomt over een trio met twee mannen, een gangbang en van een feestje waar ze als een slet gebruikt wordt door de aanwezige mannen. Ze weet nu dat ze haar man zover kan krijgen dat ze dit allemaal mag gaan doen met zijn toestemming.

Wat blijkt? Cuckolding is inderdaad goed voor je relatie. Zeker voor die van deze geile blonde echtgenote.

Gigi Allens ziet er geil goed uit in sexy lingerie

Mature vrouwen doen aan aftrekken

Voor het eerst vreemdgaan met toestemming

Gigi Allens is een geile blonde echtgenote die met toestemming van haar man vreemdgaat. Dat doet ze met een donkere man die een grote pik heeft.